Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

«Με μία νίκη όλα αλλάζουν»

pantziaras
Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη,  Γιώργος Παντζιαράς, μίλησε στο ραδιόφωνο του Arena 89,4 και μίλησε για την πορεία των “κιτρινόμαυρων”.
Τι κάνει αυτή την περίοδο;
«Δεν είμαι σε ομάδα απλώς παρακολουθώ τον Άρη και την Καλαμαριά. Τον Άρη γιατί έχω αγωνιστεί εκεί και τον Απόλλωνα γιατί παίζει ο γιος μου».
Τι γνώμη έχει για τον Άρη:
«Ο Άρης είναι σε μία δύσκολη κατάσταση. Μετά από τέσσερις αγωνιστικές  έχει μόνο έναν βαθμό. Είναι αρνητικό αλλά ο νέος προπονητής χρειάζεται πίστωση χρόνου για να μπορεί να περάσει τα δικά του συστήματα και την φιλοσοφία του. Πιστεύω ότι στο μέλλον η ομάδα θα πάει καλύτερα γιατί έδειξε βελτίωση με τον Λεβαδειακό. Σίγουρα αυτά τα νεαρά παιδιά μπήκαν από την αρχή στα βαθιά νερά αλλά πρέπει να τους δείξουμε εμπιστοσύνη. Η διαφορά στην βαθμολογία δεν είναι πολύ μεγάλη. Να φανταστείτε ότι ομάδες που έφεραν τέσσερις ισοπαλίες έχουν τέσσερις βαθμούς. Και ο Άρης με μία ισοπαλία έναν. Που σημαίνει ότι με μία νίκη μπορεί να αντιστραφεί η κατάσταση».
Στην συνέχεια είπε:
«Όπως σας είπα η ομάδα χρειάζεται μία νίκη. Ο κόσμος στηρίζει και βρίσκεται δίπλα. Το οικονομικό πρόβλημα είναι αυτό που δεν επιτρέπει στην ομάδα να κάνεις τις μεταγραφές που έπρεπε. Γι’ αυτό βρίσκεται εκεί και γι’ αυτό πρέπει να δοθεί πίστωση χρόνου. Με μία νίκη όλα ανατρέπονται».
Για τον ίδιο που είχε αγωνιστεί ως τραυματίας στο παρελθόν:
«Ήταν ένα παιχνίδι που έπαιξα στο Αιγάλεω και έσπασα το δάχτυλο. Δευτέρα έκανα εγχείρηση και στον αγώνα της Κυριακής κάθισα στον πάγκο για να πούμε ότι έχουμε 18αδα. Αναγκάστηκα λόγω ενός τραυματισμού να μπω και χαίρομαι που υπάρχουν ακόμη άτομα που θυμούνται την αποφασιστικότητα που είχα. Πιστεύω να δείξουν και οι δικοί μας οι παίκτες  του Άρη, την αποφασιστικότητα που πρέπει».
Για τον νέο προπονητή:
«Τον άνθρωπο δεν μπορούμε να τον κρίνουμε μέσα σε τέσσερις μέρες αλλά πιστεύω ότι με την βοήθεια του Λόντσαρ θα τον βοηθήσει για να πάρει η ομάδα τα πάνω της. Πρόσφερε στον Άρη ξέρει τον Άρη και η βοήθεια του θα είναι καταλυτική».
Για τον Διούδη:
«Είναι βαρύ φορτίο αλλά πέρσι το παιδί έδειξε ότι έχει όλα τα φόντα . Φέτος είναι λίγο διστακτικός. Θέλει περισσότερα παιχνίδια».
Για την Καλαμαριά και τον προπονητή της, Ανδρέα Παντζιαρά:
«Πέρσι ήταν μία καλή χρονιά που βγήκε η ομάδα στη Β’. Από ότι ακούω τα σχόλια είναι καλά. Εγώ τον αφήνω να δουλέψει και νομίζω ότι θα τα καταφέρει. Για να σας δώσω να καταλάβετε λίγες ώρες τον βλέπω γιατί παρακολουθεί πάρα πολλές ώρες και διαβάζει. Δεν αφήνει παιχνίδι που δεν μελετάει και προσπαθεί να τα εφαρμόσει στην ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: