Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

«Παίζονται» δύο θέσεις!

Τέσσερις ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ (Τζαβέλλας, Λίνο, Νίνης και Λάζαρ) δίνουν «μάχη» για δύο θέσεις της ενδεκάδας εν όψει του αυριανού αγώνα με την Σαχτέρ Καραγκάντι για την πρεμιέρα του Europa League.

«Παίζονται» δύο θέσεις
Στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του βρίσκεται ο Χουμπ Στέφενς για τον αυριανό αγώνα με την Σαχτέρ Καραγκάντι, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League.

Μοναδική εξαίρεση αποτελούν ο Έργκους Κάτσε και ο Νίκος Σπυρόπουλος, με τον δεύτερο να μην έχει δηλωθεί στη λίστα της UEFA.

Τρεις παίκτες του «Δικεφάλου του Βορρά» ταλαιπωρήθηκαν αρκετά από τραυματισμούς και επέστρεψαν πριν από λίγες μέρες στις προπονήσεις.

Ο λόγος για τους Λίνο, Λάζαρ και Λόρες, οι οποίοι διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα.

Παράλληλα, όμως, ο Ολλανδός τεχνικός έμεινε ικανοποιημένος από την παρουσία του Τζαβέλλα και του Νίνη στο πρόσφατο ματς στη Βέροια.

Χθες ο 60χρονος προπονητής δεν έδειξε κάποια διάθεση να προχωρήσει σε αλλαγές στην ενδεκάδα, αλλά φαίνεται πως προβληματίζεται για τη θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας και μία θέση στα χαφ.

Από εκεί και πέρα, όλα δείχνουν ότι ο Χακόμπο, Κίτσιου, Κατσουράνης, Βίτορ, Τζιόλης, Λούκας, Στοχ, Αθανασιάδης και Σαλπιγγίδης θεωρούνται «βασικοί» για το παιχνίδι με τους Καζάκους.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: