Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Μανιάτης: «Δεν το αξίζαμε…»

Στις στημένες φάσεις και τα γκολ που δέχτηκε ο Ολυμπιακός, στάθηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Γιάννης Μανιάτης.

Μανιάτης: «Δεν το αξίζαμε…»
«Δεν αξίζαμε αυτό το σκορ», τόνισε ο Γιάννης Μανιάτης μιλώντας μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Παρί Σεν Ζερμέν. Ακόμα υπογράμμισε πως η συνέχεια θα είναι καλύτερη για την ομάδα του Πειραιά στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Αδικούμαστε από το αποτέλεσμα. Δεν το αξίζαμε Προσπαθήσαμε πολύ, η ομάδα προσπάθησε από το πρώτο λεπτό για να παίξει ανοιχτά και κόντρα σε μια δυνατή ομάδα. Αν χάσεις την αυτοσυγκέντρωσή σου το πληρώνεις. Έτσι και εμείς, πληρώσαμε την κακή αντίδραση στις στημένες φάσεις. Στη συνέχεια νομίζω θα είναι καλύτερα τα πράγματα. Ο κόσμος ήταν δίπλα μας και τον ευχαριστούμε που αναγνώρισε την προσπάθειά μας».


Μπονγκ: «Δεν συγχωρούνται τα γκολ που δεχτήκαμε»

το ίδιο μήκος κύματος και με τις δηλώσεις του Μανιάτη και ο Γκαετάν Μπονγκ, ο οποίος στάθηκε στα τρία ίδια τέρματα που δέχτηκε η ομάδα του.



Στα τρία, ακριβώς, ίδια γκολ που δέχτηκε η ομάδα του στάθηκε ο Γκαετάν Μπονγκ, μετά το παιχνίδι. Ο Καμερουνέζος αμυντικός αναφέρθηκε στην εικόνα της ομάδας αλλά και στον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε.

«Δεν αξίζαμε να δεχτούμε τέσσερα γκολ. Ήμασταν καλοί, αλλά η Παρί πήρε κεφάλι στο σκορ. Εμείς την στιγμή που ισοφαρίσαμε θα έπρεπε να πετύχουμε και άλλο γκολ πριν το τέλος του ημιχρόνου. Δεχτήκαμε γκολ από στημένες φάσεις, πράγμα που είναι απαγορευτικό και δεν συγχωρείται. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά, να πάρουμε τη νίκη στα δύο επόμενα παιχνίδια. Εγώ έπαιξα τραυματίας, όμως ήρθα στον Ολυμπιακό για να βοηθάω. Δεν γινόταν να χάσω αυτό το παιχνίδι», ήταν τα λόγια του Μπονγκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: