Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Νικόπουλος στο Metropolis: «Μόνο από την διοίκηση Ηλιάδη υπήρξε κάποια ανταπόκριση»

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή στη «Στη Σέντρα» μίλησε ο διευθύνων σύμβουλος της SportVision Στέφανος Νικόπουλος σχετικά με τις καταγγελίες του Δημήτρη Ηλιάδη που αφορά το χρέος των «κιτρίνων» προς την εταιρεία.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε:

«Το 2006 έγινε μια συμφωνία για τις διαφημιστικές πινακίδες αλλά και για κάποια χορηγικά προγράμματα. Όμως όταν ήρθε η ώρα για να αρχίσουμε να εφαρμόζουμε το πρόγραμμά μας έγινε καταγγελία της σύμβασης από τον κύριο Σκόρδα, ζητώντας μας αντί για 400.000 ευρώ αντί για 300.000 που ήταν η αρχική συμφωνία. Εμείς δεν είμασταν σε θέση να συμφωνήσουμε με τα νέα δεδομένα, αφού υπήρχε ήδη κάποια αρχική συμφωνία, αλλά το κυρίως πρόβλημα για μας ήταν πως υποστήκαμε μια δυσφήμιση της εικόνας μας στην αγορά. Υπήρξε προσφυγή στα δικαστήρια, αφού δεν μπορέσαμε να συνεννοηθούμε με κάποια από τις επόμενες διοικήσεις της ΠΑΕ Άρης. Μόνο, τώρα με τον κ. Ηλιάδη βρήκαμε κάποια ανταπόκριση».

Για τον υπήρξε κάποια προσπάθεια συμβιβασμού εκ μέρος του Άρη: «Υπήρχε από κάποια διοίκηση μια επαφή ώστε να δοθεί κάποια προκαταβολή κάποιου ποσού και να λυθεί το πρόβλημα, ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν συνέβη, αφού πρότιστος στόχος μας ήταν να εφαρμοστεί η συμφωνία για να ικανοποιηθούν και οι πελάτες μας».Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: