Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Μπενφίκα… 45 λεπτών!!

Με δυο γκολ στο πρώτο ημίχρονο (Τζούρισιτς 4’, Λουιζάο 30’), η Μπενφίκα επικράτησε 2-0 της προσεχούς αντιπάλου του Ολυμπιακού, Αντερλεχτ, στην πρεμιέρα του γ' ομίλου Τσάμπιονς Λιγκ.

Μπενφίκα… 45 λεπτών! (video)
Το πρώτο ημίχρονο ανήκε ολοκληρωτικά στην Μπενφίκα. Οι «αετοί» ήθελαν να μπουν δυνατά στο παιχνίδι, για να επιβεβαιώσουν από νωρίς τον τίτλο του φαβορί της αναμέτρησης. Τα κατάφεραν και με το παραπάνω.

Μόλις στο 4’ άνοιξαν το σκορ, με τον Τζούρισιτς, ο οποίος με κοντινή προβολή «έγραψε» το 1-0 και σημείωσε το πρώτο του γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η συνέχεια ήταν το ίδιο καλή για τους Πορτογάλους που είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και έψαχναν ένα δεύτερο γκολ «ασφαλείας».

Το κατάφεραν, στο 30’. Επειτα από εκτέλεση κόρνερ, οι αμυντικοί της Αντερλεχτ δεν κατάφεραν να απομακρύνουν. Η μπάλα έφτασε στον Λουιζάο, που από κοντά έκανε το 2-0 για την ομάδα του εν μέσω αποθέωσης.

Στην επανάληψη, δεν άλλαξε κάτι. Η Μπενφίκα συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και κατάφερε να μπει με το δεξί στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ, παίρνοντας μια «καθαρή» νίκη και μοιράζεται την κορυφή του ομίλου μαζί με την Παρί Σεν Ζερμέν.



BenAnd20Dju από footballdaily1

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Μπενφίκα: Μοράες, Αλμέιδα, Λουιζάο, Γκαράι, Σιγκέιρα, Πέρες (69’ Τζον), Φέισα, Μάτιτς, Τζούρισιτς(75’ Μάξι Περέιρα), Καρντόσο(87’ Λίμα), Μάρκοβιτς

Αντερλεχτ: Προτό, Ζιλέτ, Κουγιατέ, Μ’ Μπεμά, Ν’ Σακαλά, Ντε Ζέου (46’ Ατσεαμπόνγκ) , Μιλιζόγεβιτς, Κλιέσταν, Μπρούνο (79’ Πραέτ), Μίτροβιτς(75’ Κίριατς), ΣουάρεςΠηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: