Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Κλοπ: «Δεν υπάρχουν όρια»

Ιδανική ευκαιρία για να δοκιμάσει τα όριά της ενόψει της νέας σεζόν, αποτελεί για τη Μποροούσια Ντόρτμουντ το ξεκίνημα των υποχρεώσεών της στο Champions League, όπως τόνισε ο Γιούργκεν Κλοπ.

Κλοπ: «Δεν υπάρχουν όρια»
Ως μια ευκαιρία να τεστάρει τις αντοχές της Ντόρτμουντ βλέπει το ξεκίνημα των υποχρεώσεων του Τσάμπιονς Λιγκ ο Γιούργκεν Κλοπ. Ο Γερμανός τεχνικός αποκάλυψε πως τον προσέγγισε η Νάπολι το καλοκαίρι. Ο τεχνικός των Βεστφαλών, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου της αναμέτρησης απέναντι στη Νάπολι, δήλωσε πως οι «παρτενοπέι» των προσέγγισαν το καλοκαίρι προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ιταλικού συλλόγου.

«Δεν έχουμε δει τα όριά μας μέχρι στιγμής. Θέλουμε να προχωρήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται τη φετινή σεζόν. Θέλουμε να παίξουμε καλά και να γυρίσουμε πίσω με ένα καλό αποτέλεσμα», ήταν το αρχικό σχόλιο του Κλοπ.

Για τη Νάπολι: «Η Νάπολι είναι σχεδόν στην ίδια κατάσταση με εμάς. Πήραν χρήματα από τη μεταγραφή του Καβάνι και έκαναν καλές επενδύσεις. Είναι μέσα στα φαβορί της διοργάνωσης. Τη σεβόμαστε ως ομάδα, έχει πολύ καλή επιθετική γραμμή αλλά και εμείς είμαστε μια ομάδα που οι υπόλοιπες θα ήθελαν να αποφύγουν. Μάλιστα, το καλοκαίρι ο πρόεδρος της Νάπολι, με είχε πάρει τηλέφωνο και μου είχε κάνει πρόταση συνεργασίας». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: