Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Χαλβατζάκης: «Τα λάθη δεν επαναλαμβάνονται»

Στην συνεργασία όλων των φορέων για ένα πιο συναρπαστικό πρωτάθλημα στάθηκε στην ομιλία του στην κλήρωση της Basket League ο Γιώργος Χαλβατζάκης.

Χαλβατζάκης: «Τα λάθη δεν επαναλαμβάνονται»
Ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα προανήγγειλε ο Γιώργος Χαλβατζάκης στην ομιλία του πριν την έναρξη της κλήρωσης της Basket League.

O πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ τόνισε πως το πρωτάθλημα που ξεκινάει αναμένεται να είναι πιο δυνατό, ζητώντας την συνεργασία όλων των φορέων για την διεξαγωγή του.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στα λάθη του παρελθόντος, τονίζοντας πως δεν θα επαναληφθούν.

«Σε ένα μήνα περίπου από σήμερα θα ξεκινήσουν στην αφετηρία 14 ομάδες, μεταξύ των οποίων ο Ολυμπιακός, πρωταθλητής Ευρώπης τα τελευταία δύο χρόνια και ο πολυνίκης Παναθηναϊκός.

Πέρυσι ζήσαμε μια ιδιαίτερα μπασκετική χρονιά, με τον ανταγωνισμό να κρατάει το ενδιαφέρον μέχρι τέλους. Η οικονομική εξυγίανση των ομάδων κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση, χωρίς αυτό να σημαίνει πως τα προβλήματα έχουν εξαλειφθεί. Δυστυχώς οι αμαρτίες του παρελθόντος μας ακολουθούν, αλλά δεν επαναλαμβάνονται.

Νέοι χορηγοί ήρθαν, ενώ έχουν βρει τηλεοπτική στέγη οι δώδεκα ομάδες, πλην του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού που ελπίζουμε να το πετύχουν σύντομα.

Το νέο μας πρωτάθλημα, που θα είναι ακόμα πιο συναρπαστικό και ενδιαφέρον από το περσινό εισέρχεται στην αφετηρία του, έχοντας σαν πυξίδα την ειλικρινή συνεργασία όλων των φορέων. Εύχομαι σε όλους σας ένα υγιές και καλό πρωτάθλημα»

Δεν υπάρχουν σχόλια: