Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

«Στόχος η παραμονή»


Αποφασισμένος να βοηθήσει τον Πανθρακικό να πετύχει τον στόχο της παραμονής εμφανίστηκε ο Χοσέ Μαρία Κάσες Ερνάντεθ , μιλώντας στην SportDay.

«Στόχος η παραμονή»
Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός αποκάλυψε πως πριν πάρει το αεροπλάνο για την Κομοτηνή κάλεσε τον ξάδερφό του στην Ελλάδα, Μανουέλ Ρόκα, ο οποίος είχε φορέσει δύο χρόνια (2008-2010) τη φανέλα της ομάδας.

Παράλληλα, όμως, τόνισε πως στόχος εκείνου και των συμπαικτών του είναι να «καθαρίσουν» το συντομότερο δυνατόν με την υπόθεση παραμονή.

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Χοσέ Μαρία Κάσες Ερνάντεθ στη SportDay

Για τη νέα εμπειρία στην καριέρα του και την παρουσία του στον Πανθρακικό:

«Για μένα είναι μία νέα εμπειρία, καθώς είναι η πρώτη φορά που έφυγα από την Ισπανία. Οταν δέχθηκα την πρόταση από την Ελλάδα, προσπάθησα να μάθω πληροφορίες, μίλησα και με τον Μανουέλ (Ρόκα), ο οποίος μου είπε τα καλύτερα για την Κομοτηνή, τον Πανθρακικό και αυτό αποτέλεσε κίνητρο στο να απαντήσω θετικά στην πρόταση της ομάδας. Το σωματείο είναι οργανωμένο, έχει όσα χρειάζεται ένας ποδοσφαιριστής για να δουλέψει και νομίζω πως στο τέλος θα καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο της παραμονής, συνδυάζοντάς τον με καλό ποδόσφαιρο».

Για το αν το γεγονός πως έχουν αποχωρήσει πολλοί «πρωτοκλασάτοι» ποδοσφαιριστές τού δημιουργεί πρόσθετο άγχος:

«Δεν γνωρίζω πολλά για την προηγούμενη σεζόν. Δεδομένο είναι πως είμαστε μία νέα ομάδα. Σίγουρα χρειαζόμαστε χρόνο και θεωρώ πως όσο περνάει ο καιρός, τόσο καλύτερα θα γνωριζόμαστε μεταξύ μας και θα παίζουμε ακόμα καλύτερο ποδόσφαιρο. Ηρθαμε πολλά νέα πρόσωπα, ωστόσο υπάρχει ποιότητα, υπάρχει καλό κλίμα και με τη βοήθεια του προπονητή της ομάδας κ. Μάντζιου, αλλά και όλου του τεχνικού επιτελείου, θα καταφέρουμε να παίξουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο».

Για τον στόχο της ομάδας τη φετινή σεζόν:

«Οπως προανέφερα, στόχος είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, να πάρουμε πολλές νίκες και να φτάσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα. Πρωταρχικός μας στόχος είναι η εξασφάλιση της παραμονής όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Φυσικά από εκεί κ­ι έπειτα, όσο ψηλότερα φτάσουμε, τόσο καλύτερα για όλους».

Για τη θέση του μέσα στο γήπεδο:

«Αυτή που θέλει ο προπονητής! Εχω μάθει να λειτουργώ για το καλό της ομάδας και να μπορώ να βοηθάω όπου μου ζητηθεί. Ετσι λοιπόν και εγώ θέλω να βοηθάω με τον τρόπο που μπορώ σε όποια θέση ζητήσει ο προπονητής μας, ο κ. Μάντζιος. Ειλικρινά δεν υπάρχει προτίμηση σε θέση, αρκεί να μπορώ να βοηθήσω».

Δεν υπάρχουν σχόλια: