Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Γι’αυτό είναι «βασίλισσα»!!

Με άγριες διαθέσεις μπήκε η Ρεάλ Μαδρίτης στο Τσάμπιονς Λιγκ. Οι «μερέχνες» ισοπέδωσαν την Γαλατασαράι στην Τουρκία συντρίβοντάς την με σκορ 6-1. «Γκέλα» για τη Γιουβέντους, 1-1 με την Κοπεγχάγη.

Γι’αυτό είναι «βασίλισσα»! (video)
Σαν «σίφουνας» πέρασε η Ρεάλ Μαδρίτης από την έδρα της Γαλατασαράι, την οποία συνέτριψε με σκορ 6-1 στην πρεμιέρα του δευτέρου ομίλου του Champions League. «Καταιγισμός» τερμάτων από τους παίκτες του Αντσελότι. Χατ-τρικ ο Ρονάλντο, δύο ο Μπενζεμά, ένα ο Ίσκο.

Αν και το ματς δεν ξεκίνησε καθόλου καλά για τη «βασίλισσα», που είδε τον Ίκερ Κασίγιας να αποχωρεί με πρόβλημα στη μέση και τον αντικαταστάτη του, Ντιέγκο Λόπεζ, να κρατάει το «μηδέν», κατάφερε να προηγηθεί κόντρα στη ροή του αγώνα με τον Ίσκο στο 33ο λεπτό. Σα να μην έφτανε αυτό, ήρθε και το δεύτερο γκολ της Ρεάλ στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου με τον Καρίμ Μπενζεμά (54’) και κάπου εκεί και η «καθίζηση» για την ομάδα του Φατίχ Τερίμ.

Οι γηπεδούχοι έμειναν από δυνάμεις, έχασαν το ρυθμό τους και ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν τους χαρίστηκε. Ο Πορτογάλος πέτυχε δύο γκολ σε διάστημα τριών λεπτών (63’ και 66’) και με τον Γάλλο επιθετικό να ξαναβρίσκει δίχτυα στο 81’ έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας τους. Το γκολ της «παρηγοριάς» για τους Τούρκους ήρθε στο 84’ λεπτό με τον Ουμίτ Μπουλούτ, όμως ο «CR7» δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και με εκπληκτικό σόλο στο 90’ διαμόρφωσε το τελικό 6-1.

Έτσι, η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι φιγουράρει στην πρώτη θέση του Β΄ ομίλου και εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το «στραβοπάτημα» της Γιουβέντους, που ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Κοπεγχάγη στο «Parken».

Οι Ιταλοί έμειναν πίσω στο σκορ 14’ όταν ο Γιόργκενσεν εκμεταλλεύτηκε μια στιγμή αδράνειας στην άμυνα και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μπουφόν. Από εκεί και πέρα το παιχνίδι μετατράπηκε σε παράσταση για έναν ρόλο, αφού η ομάδα του Αντόνιο Κόντε «σφυροκόπησε» την εστία των Δανών, όμως μετά το τέρμα του Φάμπιο Κουαλιαρέλα στο 54’ δεν κατάφερε να κάνει την ολική ανατροπή και «κόλλησε» στην ισοπαλία.

Αναλυτικά η (1η) αγωνιστική:
Γαλατασαράι – Ρεάλ Μαδρίτης 1-6
(84' Μπουλούτ - 33'Ίσκο, 54', 84' Μπενζεμά, 63', 66', 90' Ρονάλντο)

Κοπεγχάγη – Γιουβέντους 1-1
(14’ Γιόργκενσεν – 54’ Κουαλιαρέλα)

Η βαθμολογία του Β’ ομίλου:

1. Ρεάλ Μαδρίτης 3
2. Γιουβέντους 1
3. Κοπεγχάγη 1
4. Γαλατασαράι 0

Η επόμενη (2η) αγωνιστική:


Τετάρτη (02/10)
Γιουβέντους – Γαλατασαράι
Ρεάλ Μαδρίτης – Κοπεγχάγη Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: