Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ – Σαχτέρ!

paoksaxti
Ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγη ώρα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσω της οποίας ενημερώνει για την ώρα των συνεντεύξεων των δυο προπονητών αλλά και για τις προπονήσεις πριν από τον αγώνα της Πέμπτης (19/9).
Πιο συγκεκριμένα, την Τετάρτη (18/9) η προπόνηση της Σαχτέρ θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Τούμπας στις 11:00, ενώ ο τεχνικός της ομάδας Βικτόρ Κουμίκοφ θα μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου στις 12:00.
Όσον αφορά τον ΠΑΟΚ, ο τεχνικός της ομάδας Χουμπ Στέφενς θα μιλήσεις στους δημοσιογράφους στις 15:30 ενώ η προπόνηση της ομάδας θα γίνει στις 17:00 στη Νέα Μεσημβρία.
Αξίζει να σημειώσουμε πως και οι δυο τεχνικοί των ομάδων θα μιλήσουν στην αίθουσα Τύπου της Τούμπας.
Η σχετική ενημέρωση:
H άφιξη των ανθρώπων της UEFA στη Θεσσαλονίκη σηματοδοτεί την έναρξη της αντίστροφης μέτρησης για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Σαχτέρ Καραγκαντί  για την πρώτη αγωνιστική στη φάση των ομίλων του Europa League. Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ θα προσγειωθεί στη Θεσσαλονίκη στις 17.20 και στη συνέχεια θα προπονηθεί σε γήπεδο της πόλης.
Την Τετάρτη (18/09) η προπόνηση της Σαχτέρ στο γήπεδο της Τούμπας είναι προγραμματισμένη για τις 11.00. Οι εκπρόσωποι του Τύπου μπορούν να παρακολουθήσουν τα πρώτα 15’.  Στις 12.15 θα ακολουθήσει η συνέντευξη Τύπου του προπονητή των φιλοξενούμενων, Βικτόρ Κουμίκοφ.
Η συνέντευξη Τύπου του προπονητή του ΠΑΟΚ, Χουμπ Στέφενς θα πραγματοποιηθεί στις 15.30 στην αίθουσα Τύπου της Τούμπας και στις 17.00 ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας. Οι εκπρόσωποι του Τύπου μπορούν να παρακολουθήσουν τα πρώτα 15’.
# Οι εκπρόσωποι του Τύπου θα μπορούν να παραλάβουν τις διαπιστεύσεις τους πριν ή μετά την συνέντευξη Τύπου του ΠΑΟΚ από το ειδικό γραφείο μπροστά από την είσοδο των γραφείων του συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: