Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

«Οι οπαδοί μας ήταν υπέροχοι»

Για τους οπαδούς της ομάδας που στάθηκαν στο πλευρό των παικτών μέχρι το τέλος μίλησε ο Βλάντιμιρ Βάις μετά την ήττα του Ολυμπιακού με σκορ 4-1 από την Παρί Σεν Ζερμέν.

«Οι οπαδοί μας ήταν υπέροχοι»
Ένα-δυο πράγματα μπορεί να κρατήσει ο Ολυμπιακός από τη βαριά ήττα από την Παρί. Το πρώτο ημίχρονο και τη στάση του κόσμου, κάτι στο οποίο αναφέρθηκε και ο Βλάντιμιρ Βάις.

Ο άσος των Πειραιωτών μίλησε στην κάμερα της Nova και εξέφρασε την ελπίδα να παραμείνει ο κόσμος δίπλα στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Οι οπαδοί μας ήταν υπέροχοι σε όλη τη διάρκεια και μέχρι το τέλος του παιχνιδιού. Ακόμη και μετά από μια ήττα με σκορ 4-1 ήταν στο πλευρό μας. Μόνο όταν δεχτήκαμε το πρώτο γκολ σώπασαν για λίγο. Αυτό μας κάνει να ελπίζουμε πως θα είναι δίπλα μας σε όλα τα παιχνίδια. Κάθε ματς είναι διαφορετικό. Δεν ξέρω πώς θα παίξουμε στο επόμενο παιχνίδι. Σήμερα παίξαμε με ένα συγκεκριμένο σύστημα. Θα μπορούσαμε να είμαστε εμείς μπροστά με 3-1 στο ημίχρονο».



Μασάντο: «Κάναμε εκπληκτικό πρώτο μέρος...»

Στο εκπληκτικό πρώτο μέρος που έκανε ο Ολυμπιακός αναφέρθηκε ο Μασάντο, ενώ για τη συνέχεια του παιχνιδιού, σχολίασε πως η ήττα από την Παρί Σεν Ζερμέν ήρθε λόγω της διαφοράς στην ποιότητα.
Κι άλλο γκολ άξιζε στο πρώτο μέρος ο Ολυμπιακός, βάση της εικόνας του, όπως τόνισε ο Πάουλο Μασάντο.

Ο Πορτογάλος μέσος υπογράμμισε πως οι «ερυθρόλευκοι» πλήρωσαν τις στημένες φάσεις, ενώ ξεκαθάρισε πως η κακή εικόνα στο δεύτερο μέρος δεν οφειλόταν στην κούραση, αλλά στην διαφορά ποιότητας της ομάδας του με αυτήν την Παρί Σεν Ζερμέν.

Φυσικά, έδωσε σύνθημα... διπλού την επόμενη αγωνιστική μέσα στο Βέλγιο, κόντρα στην Άντερλεχτ.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια μεγάλη ομάδα. Κάναμε ένα καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο, πιέσαμε πάρα πολύ μία ομάδα με σπουδαίους παίκτες και το 1-1 στο πρώτο ημίχρονο μας αδικεί. Αξίζαμε να έχουμε πετύχει, τουλάχιστον, ένα ακόμη γκολ στο πρώτο μέρος, το οποίο θα άλλαζε εντελώς την εικόνα του δεύτερου ημιχρόνου. Από ένα σημείο και μετά η Παρί μας πίεσε πάρα πολύ και μας ανάγκασε να κάνουμε αρκετά λάθη. Δεν ήμασταν προσεκτικοί στις στημένες φάσεις και το πληρώσαμε. Η εικόνα του δεύτερου μέρους δεν οφείλεται σε λόγους φυσικής κατάστασης, αλλά οφείλεται στην ποιότητα της Παρί που βρήκε τρόπους να μας πιέσει πολύ. Για εμάς δεν τελείωσε κάτι και θα πάμε στο Βέλγιο για τη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: