Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Η αποστομωτική απάντηση του Μουρίνιο!

Τι το ήθελε ο Βρετανός συνάδελφος να επαναλάβει την ίδια ερώτηση στον Ζοσέ Μουρίνιο, την οποία είχε κάνει δέκα λεπτά νωρίτερα (!) στον Ντεμπά Μπα, για το άσχημο ξεκίνημα της Τσέλσι στο πρωτάθλημα.

Η αποστομωτική απάντηση του Μουρίνιο
Εκτός ελέγχου βγήκε ο Ζοσέ Μουρίνιο με έναν δημοσιογράφο κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για το αποψινό παιχνίδι της Τσέλσι με την Βασιλεία στην πρεμιέρα του Champions League.

Δέκα λεπτά πριν ο συγκεκριμένος άνθρωπος είχε ρωτήσει τον Ντεμπά Μπα για το κακό ξεκίνημα των Λονδρέζων στην Premier League και έκανε την ίδια ερώτηση στον Πορτογάλο τεχνικό, ο οποίος δεν χάρηκε στο άκουσα της και του απάντησε:

«Είναι η δεύτερη φορά που ρωτάς το ίδιο πράγμα! Το άκουσα την πρώτη φορά… Δείχνεις να ανησυχείς περισσότερο από εμένα. Ρώτησες το ίδιο πράγμα μέσα σε δέκα λεπτά. Νομίζεις ότι είμαι κουφός ή νομίζεις ότι δεν καταλαβαίνω τι ειπώθηκε νωρίτερα; Ή νομίζεις ότι δεν το ξέρω πριν από εσάς; Είμαστε εδώ για έναν αγώνα Champions League, ξεκινάει αύριο και όλες οι ομάδες είμαστε με μηδέν βαθμούς. Τώρα είσαι ικανοποιημένος;».

Δείτε το βίντεο




Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: