Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

«Πάμε για την δεύτερη θέση»

Ρεαλιστής θέλησε να φανεί ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στην συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης της Μίλαν με την Σέλτικ, χρίζοντας φαβορί για την πρώτη θέση την Μπαρτσελόνα.

«Πάμε για την δεύτερη θέση»
Ρεαλιστής ή απλά θέλησε να… ρίξει τους τόνους ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι; Ο τεχνικός της Μίλαν στην συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με την Σέλτικ, τόνισε ότι το φαβορί για την πρώτη θέση είναι η Μπαρτσελόνα και ότι η ομάδα του θα προσπαθήσει για την δεύτερη θέση. Ωστόσο, πρόσθεσε ότι σίγουρα οι «ροσονέρι» θα παλέψουν για την πρώτη θέση, αλλά οι «μπλαουγράνα» είναι η καλύτερη ομάδα του ομίλου.

«Η Μπαρτσελόνα είναι ξεκάθαρα η καλύτερη ομάδα στον όμιλο. Εμείς θέλουμε να μαζέψουμε περισσότερους βαθμούς από τον Άγιαξ και την Σέλτικ, ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε την δεύτερη θέση. Προφανώς και θα “παλέψουμε” με την Μπαρτσελόνα για την πρώτη θέση, αλλά αυτό δεν θα είναι κάτι εύκολο, καθώς τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ δεν έχουν καμία σχέση με αυτά του πρωταθλήματος. Αυτές οι αναμετρήσεις είναι διαφορετικές και χρειάζονται διαφορετική αντιμετώπιση. Εμείς έχουμε μία ομάδα που είναι μεγάλη στην Ευρώπη και έτσι θέλουμε να την διατηρήσουμε», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Αλέγκρι.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: