Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Όλγα Σμέρνου στο Metropolis: «Μέτρο πίεσης προς τον Ηρακλή»

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε η δικηγόρος του Κώστα Προύσαλη σχετικά με τον πλειστηριασμό των Χορτατζήδων εξαιτίας οφειλής προς τον πελάτη της.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε:

«Υπάρχει οφειλή προς το πρόσωπο του Κώστα Προύσαλη. Το δικαστήριο επιδίκασε ποσό 84.000 ευρώ και με τους τόκους και όλα τα υπόλοιπα έξοδα έφτασε σήμερ στςι 95.000. Η απόφαση αυτή επιδόθηκε στον Ηρακλή, εγιναν προσπάθειες για διακανονισμό χωρίς όμως να υπάρξει ανταπόκριση από τον Ηρακλή».

Για την σημερινή διαδικασία: «Πρέπει να βρεθεί κάποιος ενδιαφερόμενος αγοραστής να δώσει το ποσό που όρισε ο επιμελητής και ανέρχεται στα 80 εκατομμύρια ευρώ. Αν δεν υπάρξει ενδιαφερόμενος, πράγμα που εκτιμώ ότι είναι το πιθανότερο, θα επαναληφθεί ο πλειστηριασμός κάποια άλλη ημέρα. Για να είμαι ειλικρινής, όλη η διαδικασία ξεκίνησε ως μέσο πίεσης προς τον Ηρακλή. Είναι μια οφειλή από το 2011 και όχι απλά δεν έχει δοθεί ούτε ένα ευρώ , δεν έγινε ούτε καν μια κρούση από πλευράς Ηρακλή. Από ότι ξέρω υπάρχουν κατασχέσεις και από το ελληνικό Δημόσιο και αν έχει αποτέλεσμα ο πλειστηριασμός προτεραιότητα έχει το Δημόσιο. Σε περίπτωση που δεν ευοδωθεί αυτή η προσπάθεια υπάρχουν και άλλοι νόμιμοι τρόποι να διεκδικήσει ο πελάτης τα χρήματά του. Το ποιον θα ακολουθήσουμε θα το αποφασίσει ο ίδιος».Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: