Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Ούτε που… ίδρωσαν Μπάγερν, Σίτι!

Ήταν τα φαβορί και το έδειξαν. Η Μπάγερν και η Σίτι δίχως να… ιδρώσουν πήραν τις πρώτες του νίκες στο Τσάμπιονς Λιγκ επικρατώντας με το ίδιο σκορ 3-0 της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Βικτόρια Πλζεν αντίστοιχα.

Ούτε που… ίδρωσαν Μπάγερν, Σίτι (video)
Μόνο έκπληξη θα ήταν αν η Μπάγερν Μονάχου και η Μάντσεστερ Σίτι έχαναν βαθμούς στις πρώτες τους αναμετρήσεις για τον 4ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι Βαυαροί υποδέχθηκαν την ΤΣΣΚΑ, στην οποία έκαναν… πλάκα και τη νίκησαν 3-0, με «σβηστές τις μηχανές» και πήραν το πρώτο τους τρίποντο. Το έταιρο φαβορί του ομίλου, οι «πολίτες» ταξίδεψαν στην Τσεχία, όπου έφυγαν με το… διπλό από την έδρα της Πλζεν με σκορ 3-0.

Μπάγερν-ΤΣΣΚΑ 3-0

Αν κάποιος σκεφτόταν μόνο ότι η κάτοχος του περσινού Τσάμπιονς Λιγκ, Μπάγερν Μονάχου θα «γκέλαρε» στην πρεμιέρα της στην διοργάνωση, τότε θα τον έπαιρναν για τρελό. Και όντως θα ήταν γιατί οι Βαυαροί δίχως να… ιδρώσουν και να… φορτσάρουν ιδιαίτερα, επικράτησαν 3-0 της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και έφτασαν στην πρώτη τους νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Μπάγερν με το… καλημέρα άνοιξε το σκορ, με τον Αλάμπα στο 4ο λεπτό να κάνει το 1-0. Στη συνέχεια οι πρωταθλητές Ευρώπης πίεσαν και έφτασαν στο 2-0 με τον Μάντζουκιτς στο 41’, ένα γκολ, όμως, που σήκωσε αντιδράσεις από τους φιλοξενούμενους, για οφσάιντ του Κροάτη επιθετικού, ο οποίος, όμως δεν ήταν εκτεθειμένος. Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι είχε διαδικαστικό χαρακτήρα και Μπάγερν έφτασε και σε ένα τρίτο γκολ, με τον Ρόμπεν στο 68’ να κάνει το τελικό 3-0.

Πλζεν-Μάντσεστερ Σίτι 0-3

Με την… κατάρα των δύο προηγούμενων διοργανώσεων να την ακολουθεί, καθώς δεν είχε καταφέρει να προκριθεί από τη φάση των ομίλων, η Μάντσεστερ Σίτι ταξίδεψε στην Τσεχία για την πρώτη της νίκη. Και η αλήθεια είναι πώς τα… χρειάστηκε για τα καλά, καθώς η Πλζεν αποδείχτηκε σκληρό καρύδι, τουλάχιστον στο πρώτο ημίχρονο. Ωστόσο, οι «πολίτες» με ένα «δαιμονιώδες» τέταρτο στο δεύτερο ημίχρονο, πήραν το… διπλό και το πρώτο τους τρίποντο με σκορ 3-0.

Με το πρώτο μέρος να τελειώνει με το… στείρο 0-0, άπαντες στη Σίτι θορυβήθηκαν, καθώς έβλεπαν τα… φαντάσματα των περασμένων διοργανώσεων. Ωστόσο, ένα… τρελό τέταρτο στο δεύτερο ημίχρονο πήραν τη νίκη. Ο Τζέκο στο 48’ έκανε το 1-0 και ο Τουρέ πέντε λεπτά αργότερα έδωσε «αέρα» τριών τερμάτων στην ομάδα του. Στο 58’ ο Αγκουέρο διαμόρφωσε το τελικό 3-0.



Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου

Μπάγερν Μονάχου-ΤΣΣΚΑ Μόσχας 3-0
(4’ Αλάμπα, 41’ Μάντζουκιτς, 68’ Ρόμπεν)

Βικτώρια Πλζεν-Μάντσεστερ Σίτι 0-3
(48’ Τζέκο, 53’ Τουρέ, 58’ Αγκουέρο)

Η επόμενη (2η) αγωνιστική 2/10

ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Βικτώρια Πλζεν (19:00)
Μάντσεστερ Σίτι-Μπάγερν Μονάχου (21:45)

Η βαθμολογία του 4ου Ομίλου

1 Μπάγερν Μονάχου(3-0) 3
2 Μάντσεστερ Σίτι (3-0) 3
3 Βικτώρια Πλζεν (0-3) 0
4 ΤΣΣΚΑ Μόσχας (0-3) Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: