Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Πήγε να σηκώσει κεφάλι και του’ ρθε κατακέφαλα!!

«Ντου στα Αποδυτήρια» για την βαριά ήττα του Ολυμπιακού από την Παρί στην πρεμιέρα του Champions League. Ο... απολαυστικός, το τζάμπα γκολ, τα λάθη και οι στημένες φάσεις. Περπατάς στον δρόμο άνετος κι ωραίος. Και λες τι ωραία μέρα είναι αυτή; Σηκώνεις το κεφάλι να απολαύσεις τον γαλάζιο ουρανό, σου’ ρχεται κατακέφαλα ένα τούβλο από το πουθενά. Παθαίνεις το πρώτο σοκ.
Μετά από λίγο περπατάς, με το που πας να κοιτάξεις ψηλά, κι άλλο τούβλο κατακούτελα. Δεν είναι λογικό να αναρωτιέσαι «τι γίνεται εδώ πέρα, ρε παιδιά;».
Απολαυστικός
Ο Ολυμπιακός στο α’ μέρος ήταν απολαυστικός. Καλά προετοιμασμένος και πανέτοιμος μπήκε στο γήπεδο. Την στρίμωξε την Παρί, έβαλε ένα γκολ, είχε δυο δοκάρια. Σήκωσε το κεφάλι και κοίταξε στα ίσια την γαλλική ομάδα.
Σα να μην μπήκε στο β’
Στο β’ μέρος, όμως, ο Ολυμπιακός ήταν σα να μην μπήκε ποτέ στο γήπεδο. Η Παρί ήταν μεταμορφωμένη προς το καλύτερο και οι ερυθρόλευκοι προς το χειρότερο.
Οι στημένες φάσεις
Ακόμα, όμως, και που απειλούσε η Παρί δεν έβρισκε εύκολα τρόπο για να σκοράρει. Εκτός από τι; Από τις στημένες φάσεις!
Τα λάθη
Σαστίζουν οι παίκτες του Ολυμπιακού, τρώνε το 1-2. Ξανά το ίδιο, 1-3. Πάλι ίδιο σκηνικό, 1-4. Κι έγινε και το λάθος του φοβερού στο α’ μέρος Σάμαρη, που θα μπορούσε να είναι και 1-5 το ματς.
Τζάμπα γκολ
Δεν γίνεται, λοιπόν, να πετάς τόσο εύκολα στα σκουπίδια μια φανταστική εμφάνιση στο α’ μέρος και να τρως τρία τζάμπα γκολ στο β’. Τόσο φτηνά, δηλαδή. Δεν πηδάει κανένας για κεφαλιά στο 1-2. Κανένας και στο 1-3; Και στο 1-4; Τι περιμένανε; Αμυντική λειτουργία απαράδεκτη για ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι…
Με ποιότητα
Ο Ολυμπιακός αν ήταν λίγο πιο συγκεντρωμένος θα είχε αποφύγει ίσως ακόμα και την ήττα. Η Παρί έχει ποιότητα σαν ομάδα, αλλά βρήκε και τα έκανε στο β’ μέρος. Στο α’, άλλωστε, δεν έκανε απολύτως τίποτα.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: