Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

«Ξυπνήσαμε μετά το 70’»

Στο γεγονός πως αφού προηγήθηκε, ο Πανθρακικός ήταν νωθρός κόντρα στη Νίκη Βόλου απέδωσε την ήττα με σκορ 2-1 για το Κύπελλο ο Άκης Μάντζιος.

«Ξυπνήσαμε μετά το 70’»
Ο τεχνικός του Πανθρακικού τόνισε πως η ομάδα του «επέστρεψε» στο γήπεδο ουσιαστικά μόνο στο τελευταίο 20λεπτο και έδωσε συγχαρητήρια στον αντίπαλο προπονητή για τη νίκη.

«Θέλαμε να τονίσουμε στους παίκτες τη σοβαρότητα του παιχνιδιού αυτού. Ξεκινήσαμε καλά το ματς και καταφέραμε να προηγηθούμε. Μετά το γκολ όμως δεν κάναμε τίποτα στον αγωνιστικό χώρο και ξυπνήσαμε μετά το 70'. Είχαμε κακή νοοτροπία αφού πιστέψαμε πως το παιχνίδι τελείωσε με το τέρμα που σημειώσαμε, χωρίς βέβαια να θέλω να μειώσω και την προσπάθεια της Νίκης. Είμαστε μια καλή ομάδα και θα το αποδείξουμε. Πλέον κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι απέναντι στον Πλατανιά για το πρωτάθλημα. Τέλος, να δώσω τα συγχαρητήρια μου στη Νίκη που έδειξε ότι ήθελε το παιχνίδι και ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα», δήλωσε ο προπονητής του Πανθρακικού.

Από την πλευρά του, ο τεχνικός της Νίκης Βόλου, Παναγιώτης Τζαναβάρας τόνισε: «Σήμερα παίζαμε με ένα καλό αντίπαλο, ήμασταν συγκεντρωμένοι και θέλαμε τη νίκη. Παίξαμε ένα καλό παιχνίδι, δυστυχώς όμως δεχθήκαμε ένα γκολ και πλέον το σκορ είναι εύθραυστο για τη ρεβάνς. Θεωρώ πως στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα είχαμε την κατοχή της μπάλας και θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει ένα ακόμη γκολ. Μετά το 70' λόγω έλλειψης αγώνων κουραστήκαμε και λίγο έλειψε να ισοφαριστούμε αλλά ο Μπακάλης έδιωξε πάνω στη γραμμή. Η νίκη αυτή είναι πολύ σημαντική για την ψυχολογία μας καθώς μετά από τέτοια παιχνίδια φτιάχνεις χαρακτήρα σαν ομάδα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου και στον κόσμο για την στήριξη του. Θέλω να τονίσω πως η ώρα έναρξης του αγώνα ήταν εγκληματική. Πολλοί παίκτες ζαλίστηκαν, όπως ο Μανουσάκης που αντικαταστάθηκε. Ο Γέσιτς αισθάνθηκε ένα σφίξιμο στο δικέφαλο και γι' αυτό αντικαταστάθηκε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: