Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

«Συμβαίνουν εκπλήξεις στο Κύπελλο»

gogolos
Ο Έλληνας αμυντικός, Σπύρος Γόγολος, που έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με τα χρώματα τόσο του Άρη όσο και του Ολυμπιακού Βόλου, μίλησε στο ραδιόφωνο του Arena 89,4 και αναφέρθηκε στον αγώνα Κυπέλλου των δύο ομάδων:
Καταρχήν είπε για την Λαμία στην οποία αγωνίζεται φέτος:
«Εδώ και ένα μήνα βρίσκομαι στην ομάδα της Λαμίας που την φετινή χρονιά γίνεται μία καλή προσπάθεια. Οι άνθρωποι έχουν στόχους. Είδα ότι πάει να γίνει κάτι καλό. Διψάει η πόλη για ποδόσφαιρο και είναι κρίμα που τα τελευταία χρόνια έπαιζε στα τοπικά. Έχουμε αρχίσει μια προσπάθεια για επιστροφή»
Για τον αγώνα του Ολυμπιακού Βόλου με τον Άρη είπε:
«Υπάρχουν θετικά και αρνητικά. Τα θετικά για τον Άρη είναι ότι έχει παιχνίδια στα πόδια του ενώ ο Βόλος πρέπει να έχει μόνο ένα από όσο θυμάμαι. Από την άλλη οι ομάδες τις Β’ κάνουν πολλές εκπλήξεις ενώ θα παίζουν σε μία καυτή έδρα το ΕΑΚ, που δεν έχει καμία σχέση με τον Πανθεσσαλικό. Και θα κάνουν τα πάντα . Είναι δύσκολο παιχνίδι για τον Άρη. Δεν πρέπει να κρατήσει δυνάμεις γιατί ο Ολυμπιακός έχει ποιότητα και μπορεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο»
Ο Άρης αγωνίζεται με νεαρούς ποδοσφαιριστές λόγω των γνωστών απαγορεύσεων που έχει στις μεταγραφές:
«Είναι το γνωστό πρόβλημα που το ξέρουμε. Έχει αντίκτυπο και στο αγωνιστικό κομμάτι. Δυστυχώς θα πρέπει να το προσπεράσουν αυτό και να μπορέσουν  να βγουν από το αδιέξοδο. Όσον αφορά τα οικονομικά οι άνθρωποι που είναι μέσα γνωρίζουν καλύτερα τα πράγματα αλλά πάντα έχει αντίκτυπο. Με εξαίρεση το τελευταίο παιχνίδι που το αποτέλεσμα τον αδικούσε στην Ξάνθη. Και το πέναλτι και οι φάσεις. Στάθηκε άτυχος. Μία νίκη αλλάζει την ψυχολογία και θα δώσει μεγαλύτερη ώθηση»
Για τις εκπλήξεις που συμβαίνουν συχνά στο Κύπελλο:
«Δεν είναι πρωτοφανές. Έχει συμβεί και στα προηγούμενα χρόνια. Οι ομάδες της Σούπερλιγκ δίνουν βάση στο πρωτάθλημα και κάνουν rotation. Οι ομάδες της Β’ έχουν μεγάλο κίνητρο και έτσι συμβαίνουν αυτά που συμβαίνουν. Οι ομάδες της Σούπερλιγκ βλέπουν ότι με τον ένα ή άλλο τρόπο θα περάσουν και κάπως έτσι γίνονταν εκπλήξεις»
Για τον Ηρακλής Ξάνθης:
«Είναι δύσκολο παιχνίδι .Ο Ηρακλής την φετινή χρονιά θα παρουσιαστεί πιο δυνατός. Έχουν γίνει καλές προσθήκες και θα κάνει τα πάντα για να ανέβει. Θα μπορούσε να γίνει την περσινή χρονιά. Είναι δύσκολο παιχνίδι νομίζω ότι ο Ηρακλής μπορεί να τα καταφέρει. Η Ξάνθη είναι  αντίπαλος που δεν φοβίζει»
Για το φετινό πρωτάθλημα της Γ’:
«Σίγουρα είναι περίεργο πρωτάθλημα. Είναι έξι όμιλοι και υπάρχουν μεγάλες ομάδες και ιστορικές. ΑΕΚ Λάρισα η Λαμία. Εγώ δεν έχω την γνώση για το πώς είναι αλλά θέλω να πιστεύω ότι θα είναι ωραίο. Παίζουν πολλά νεαρά παιδιά και νομίζω ότι θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη βάση γιατί είναι μεγάλη ευκαιρία να αναδειχθούν»
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: