Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Έχουν να δώσουν οι ρεζέρβες!!

Ο Μπάμπης Χριστόγλου, γράφει για την εμφάνιση των δεύτερων επιλογών του Μίτσελ, που δείχνουν πως μπορούν να προσφέρουν

Έχουν να δώσουν οι ρεζέρβες
Η έκταση του σκορ και η νίκη, σε αυτό το ματς, δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία. Το σημαντικό ήταν πως οι ρεζέρβες έδειξαν πως δικαιούνται ευκαιριών από τον Μίτσελ και θεωρώ πως ένας προβιβασμός στην ενδεκάδα, ορισμένων παικτών απ’ όσους αγωνίστηκαν σε αυτή την αναμέτρηση, θα μεγάλωνε τον ανταγωνισμό για την ενδεκάδα.

Πέρα από τη φυσιολογική κόπωση που είχαν ορισμένοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στα προηγούμενα ματς, θεωρώ πως υπάρχει ίσως και ένας εφησυχασμός σε κάποιους, για τη θέση τους. Οι εντυπώσεις που άφησαν κάποιες από τις ρεζέρβες σε αυτό το ματς, όπως ο Ολαϊτάν ή ο Σκέποβιτς, δίνουν την αίσθηση πως υπάρχουν κι άλλοι να βοηθήσουν και να προσφέρουν.

Για τον Ιμπαγάσα, οτιδήποτε και να πει κανείς, είναι λίγο. Ο «Κάνιο» με την είσοδο του στην αναμέτρηση, γλύκανε πολύ το παιχνίδι και ασφαλώς έδωσε άλλη οντότητα στο παιχνίδι του Θρύλου. Ο Κάμπελ και ο Γιαταμπαρέ που σκόραραν, νομίζω πως μπορούν να πάρουν τα πάνω τους και ειδικά για τον δεύτερο, νομίζω πως όσο περνάνε τα ματς, μπορεί να γίνεται καλύτερος.

Για τον Σκέποβιτς, μπορεί τα δύο γκολ να φαντάζουν, ως δύο τέρματα απέναντι σε έναν ασθενή αντίπαλο, αλλά το θέμα για έναν καλό επιθετικό είναι να βρίσκεται μέσα στις φάσεις και να τα «κολλάει». Θεωρώ λοιπόν πως με την εμφάνιση του ο Σέρβος βάζει υποψηφιότητα για να ξεκινήσει σε κάποιο από τα επόμενα ματς. Γενικά ο Μίτσελ, πρέπει να ψάξει για λύσεις στην άκρη του πάγκου, γιατί το πρόγραμμα είναι βαρύ, τα ματς απανωτά και κανείς δεν περισσεύει. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: