Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Για πρώτη φορά έπαιξε και λίγη μπαλίτσα…!!

«Ντου στα Αποδυτήρια» για το Παναθηναϊκός – Εργοτέλης στο κύπελλο. Ο προβλέψιμος, οι παίκτες που δεν είχαν άγχος και αυτοί που ξεχώρισαν από τη νίκη στην Λεωφόρο. Όπως τόσες φορές από την αρχή της φετινής προετοιμασίας έχω κάνει κριτική στον Παναθηναϊκό ότι δεν παίζει μπάλα, έστω κι αν κερδίζει σε κάποια ματς, έτσι και τώρα θα πω αυτό που είδα.
Και για πρώτη φορά αυτή τη σεζόν οι πράσινοι παίξανε λίγη μπαλίτσα. Κάνανε μερικούς ωραίους και γρήγορους συνδυασμούς, πάτησαν περιοχή, έκαναν ευκαιρίες και θα μπορούσαν να βάλουν κι άλλα γκολ.
Ελαφροπάτητος
Δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο ότι οι παίκτες δεν φάνηκαν τόσο αγχωμένοι απέναντι στον Εργοτέλη, ίσως επειδή το παιχνίδι ήταν για το κύπελλο και όχι για το πρωτάθλημα. Ούτως ή άλλως μπορεί κάποιος να ρεφάρει στην ρεβάνς.
Η ουσία είναι ότι είδαμε έναν Παναθηναϊκό ελαφροπάτητο. Βοηθήθηκε από τις αλλαγές, έγινε πιο ευέλικτος, έβγαλε φρεσκάδα στο παιχνίδι του. Και ειδικά για ένα 25λεπτο στο α’ ημίχρονο, όπως και για κανένα τεταρτάκι στο β’ ήταν μια χαρά.
Ήταν προβλέψιμος
Όπως είπαμε, αυτό συνέβη για πρώτη φορά αυτή τη σεζόν. Ούτε με τον Παναιτωλικό και τον ΟΦΗ που κέρδισε στο πρωτάθλημα έπαιξε όπως απόψε ο Παναθηναϊκός, ούτε βέβαια στα τρία ματς που γκέλαρε. Σε όλα τα παιχνίδια άλλοτε περισσότερο, άλλοτε λιγότερο ήταν προβλέψιμος. Δεν έκανε το κάτι παραπάνω μέσα στο γήπεδο. Αυτό το κάτι παραπάνω, το απρόβλεπτο που λέμε, το έκανε με τον Εργοτέλη.
Κοιμισμένος
Από εκεί και πέρα, βέβαια, κάποια κουσούρια τα είχε και πάλι. Όπως ο τρόπος που μπήκε στο γήπεδο στο β’ ημίχρονο. Ήταν σαν κοιμισμένος ο Παναθηναϊκός, όπως σωστά είπε ο Αναστασίου στις δηλώσεις του.
Κι έτσι ο Εργοτέλης που έχει φτιάξει μια αρκετά καλή ομάδα πίεσε, ισοφάρισε και παραλίγο να κάνει τη ζημιά στους πράσινους. Μέχρι που έγινε το 2-1 στο τέλος.
Μέσα στις φάσεις
Από εκεί και πέρα, θέλω να σταθώ πιο πολύ στον Ντίνα, παρά στον Πράνιτς ή στον Κλωναρίδη που έπιασαν κι αυτοί καλή απόδοση. Ο Ντίνας, δηλαδή, ήταν σήμερα μέσα σ’ όλες τις φάσεις. Έδειξε πολύ δραστήριος και θα μπορούσε να είχε πετύχει ένα, δυο γκολ. Αν συνεχίσει έτσι, σίγουρα θα βγει κερδισμένος.Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: