Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

"Καλά έκανε ο Μπενζεμά και πήγε με τρανσέξουαλ"!

Η Sport Bitch Έλενα Φάκου, με αφορμή το σκάνδαλο των σεξουαλικών προτιμήσεων του Μπενζεμά, μιλά με την τρανσέξουαλ Μαρκέλλα, η οποία δηλώνει στον sportdog: "Γυναίκα δεν γεννιέσαι, γίνεσαι"! Τη Μαρκέλλα τη γνωρίζω χρόνια. Είναι πολύ όμορφη, πολύ έξυπνη και πραγματικά ποθητή. Πολύ περισσότερο από πολλές από μας που γεννηθήκαμε γυναίκες. Η Μαρκέλλα σπούδασε, αλλά δε γούσταρε να ασκήσει το επάγγελμα που αναγράφεται στο πτυχίο της. Έγινε αυτό που ήθελε, κι όχι αυτό που ήθελαν οι άλλοι να γίνει. Γιατί τελικά, γυναίκα δε γεννιέσαι, αλλά γίνεσαι.
Τι αισθανόσουν πριν γίνεις γυναίκα και πότε άρχισες να νιώθεις την ανάγκη να θέλεις να αλλάξεις φύλο;
"Αισθανόμουν ανέκαθεν απλά και μόνο γυναίκα και ποτέ διαφορετικά. Δεν ένιωσα ποτέ ότι είμαι κάτι άλλο. Στην εφηβεία που καταλαβαίνεις ακριβώς τι συμβαίνει με μας, πάρθηκαν όλες οι σχετικές αποφάσεις και άρχισα να υλοποιώ τη μετάλλαξή μου".
Σε ποιο βαθμό έχει αλλάξει η ζωή σου όσον άφορα τις κοινωνικές σχέσεις; (οικογένεια, φίλοι, παλιοί γνωστοί)
"Τίποτε δεν είναι το ίδιο, ούτε καν εγώ η ίδια, κι αυτό γενικώς έχει πολλές απώλειες ώς προς το κομμάτι των φίλων, της οικογένειας και των γνωστών. Γενικά όμως δεν περίμενα και ούτε ζήτησα αποδοχή από κανέναν, αλλά μόνο από εμένα την ίδια. Το να αποδεχθείς τον εαυτό σου και να τον φτιάξεις όπως εσένα σου αρέσει είναι κατ’ εμε η μεγαλύτερη μαγκιά. Η ζωή σου γενικά αλλάζει και πρέπει να μπορείς να στηρίξεις αυτή την επιλογή σου με αξιοπρέπεια και ψυχή. Εγώ είμαι ευτυχισμένη όπως και να έχει".
Ο διάσημος ποδοσφαιριστής Καριμ Μπενζεμά έδωσε 8000€ για δυο νύχτες με μια τρανσεξουαλ και τώρα είναι υπόλογος στην ομάδα του και τα ΜΜΕ. Γιατί πιστεύεις ότι τον βάζουν να απολογηθεί; Και γιατί επέλεξε τη συγκεκριμένη κοπέλα και όχι μια εκ γενετής γυναίκα;
"Τον βάζουν να απολογηθεί επειδή προφανώς ο ίδιος επέτρεψε ή δεν προνόησε να μη δημοσιοποιηθεί η επιλογή του κάτι που για μένα είναι ανεπίτρεπτο και δεν θα το έκανα ποτέ. Το θέμα δεν έγινε σίγουρα για την τρανσέξουαλ αλλά για άλλους λόγους που αφορούσαν εκείνον. Πολλοί νομίζουν ότι χρησιμοποιώντας την τρανσέξουαλ θα στοχοποιούσαν τον παίκτη περισσότερο, ίσως κάποιοι μας θεωρούν περιθωριακές κι έτσι πιστεύουν ότι θα πετύχουν ευκολότερα το σκοπό τους. Τώρα ως προς το δεύτερο σκέλος της ερώτησης, βλέπω γύρω μου εκ γενετής γυναίκες που δεν έχουν αναπτύξει κανένα ίχνος θηλυκότητας εν αντιθέσει με εμάς που για πολλές γυναίκες είμαστε παράδειγμα προς μίμηση. Κατά τη γνώμη μου καλά έκανε, είμαστε εντυπωσιακές με σφιχτά γυμνασμένα σώματα χτισμένα με μεράκι και χωρίς κυταρρίτιδα…".
Υπάρχουν στιγμές που μετάνιωσες για την απόφασή σου ν αλλάξεις φύλο;
"Εννοείται πώς όχι, αυτή μου η επιλογή είναι και όλη μου η ευτυχία και ταυτόχρονα η μεγαλύτερή μου νίκη".
Πώς θα έβλεπες το ενδεχόμενο μιας σταθερής σχέσης ή ακόμη κι ενός γάμου;
"Η μεγαλύτερη ολοκλήρωση είναι ακριβώς αυτό: να βρείς το άλλο σου μισό ασχέτως με το τι φύλο έχεις εσύ και τι αυτό. Είμαι υπέρ και στη σχέση και στο γάμο. Τα πολλά χέρια σε κατσιάζουν είπε ο μεγάλος Θανάσης Βέγγος. Θα συμφωνήσω λοιπόν, δυο χέρια γεμάτα αγάπη χρειαζόμαστε όλοι κι αυτό είναι όλος ο κόσμος για τον καθένα μας".
Έχεις τελειώσει το Οικονομικό της Νομικής, άλλα δεν ακολούθησες αυτή τη δουλειά. Πιστεύεις ότι θα αντιμετώπιζες θέμα κοινωνικού ρατσισμού να απορροφηθεις σε έναν τέτοιο είδους κλάδο;
"Αδιαφορώ γενικά για τους λιγόψυχους ανθρώπους. Όχι, δε φοβήθηκα την αντιμετώπιση του κόσμου απλά δε μου άρεσε σαν επάγγελμα τελικά. Εάν μου άρεσε θα γινόμουν πολύ καλή και θα πετύχαινα και εκεί".
Τους ανθρώπους τους ξενιζει το διαφορετικό. Πώς το βιώνεις αυτό και πως το αντιμετωπίζεις;
"Στην αρχή ναι, γι αυτό και πρέπει να τους αποδείξεις ότι είσαι κι εσύ σαν τους «κοινούς». Άν απλά κάνεις αυτό και σε δούν σαν άνθρωπο κι όχι σαν κάτι «παράξενο» τότε είναι πιο απλά τα πράγματα. Αν τώρα προκαλείς και θέλεις να θυμίζεις κάτι άλλο, τότε, δε θα σε αντιμετωπίσουν φυσιολογικά αλλά θα είναι δική σου η ευθύνη. Υπάρχουν κυρίες και λιγότερο κυρίες τόσο στις γυναίκες όσο και στις τρανσέξουαλ".
Θα ήθελες να γινεις μητέρα;
"Φυσικά και θα ήθελα διότι μέσα μου είμαι γεμάτη αγάπη και θα μπορούσα να προσφέρω φροντίδα, αγάπη κι αφοσίωση τόσο σε έναν άντρα, όσο και σε ένα παιδί. Βλέπω πολλές φορές ανθρώπους που ευλογήθηκαν να γίνουν γονείς και κακοποιούν τα παιδιά τους και θλίβομαι πραγματικά".
Πιστεύεις στο Θεό;
"Μόνο στο Θεό πιστεύω και σε τίποτε άλλο. Αυτός είναι ο ένας και μοναδικός Κύριος μου εμένα".
Πώς φαντάζεσαι τον εαυτό σου όταν τα νιάτα και η ομορφιά σου παρέλθουν; Τι θες να μείνει στο τέλος συντροφιά, αγάπη; Φοβασαι τη μοναξιά;
"Όπως κάποιες κυρίες που θαυμάζω πολύ θα ήθελα να παραμείνω πάντα αξιοπρεπής, περιποιημένη, γλυκιά, με κουλτούρα κι εμπειρία ζωής. Τη μοναξιά δεν τη φοβάμαι,ίσως είναι η καλύτερή μου φίλη από παιδί. Εγώ δίνω μόνο αγάπη ανιδιοτελώς χωρίς να ζητώ ανταλλάγματα".
Ποιος πιστεύεις ότι σε αγαπάει πολύ στη ζωή σου και ποιον αγαπάς εσύ;
"Οι τρεις πιο σπουδαίες γυναίκες της ζωής μου: Η γιαγιά μου, η μαμά μου και η αδερφή μου. Ζω κι αναπνέω μόνο για εκείνες".
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: