Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Χατζάρας: «Μεγάλη αυτοπεποίθηση»

Ευχαριστημένος από το 0-0 και τη γενικότερη εμφάνιση του Αιγινιακού στα Γιάννενα απέναντι στον ΠΑΣ, εμφανίστηκε ο Γιώργος Χατζάρας στη συνέντευξη Τύπου.

Χατζάρας: «Μεγάλη αυτοπεποίθηση»
Απόλυτα ικανοποιημένος με τη «λευκή» ισοπαλία αλλά και την εμφάνιση του Αιγιανιακού στους Ζωσιμάδες απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, ήταν ο Γιώργος Χατζάρας. Ο έμπειρος τεχνικός, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου της αναμέτρησης, τόνισε πως για την ομάδα του δεν αποτελεί προτεραιότητα το Κύπελλο Ελλάδας.

Αναλυτικά:

«Για μας που είμαστε νεοφώτιστοι στα επαγγελματικά σαλόνια, το αποτέλεσμα μας δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση. Τα Γιάννινα είναι φυσικά πιο ποιοτική ομάδα και όταν έχεις έναν ποιοτικό αντίπαλο δεν θέλεις να σου κάνει πολλές επιθέσεις. Τα κατάφεραν τα παιδιά, πήραμε το θετικό αποτέλεσμα, αλλά αυτό δεν μας καθιστά φαβορί, πάλι τα Γιάννινα είναι. Δεν έχει προτεραιότητα για μας ο θεσμός, περισσότερο ήταν ένα τεστ για το πρωτάθλημα που ξεκινάει. Μόνο καλά λόγια έχω να πω για τους παίκτες μου.
Τα Γιάννινα είναι ποιοτική ομάδα, υψηλού επιπέδου και δεν κρίνονται από ένα ματς. Όταν έχεις 3 ματς σε μία εβδομάδα είναι φυσιολογικό να κάνεις αλλαγές, ακόμα κι εμείς ένα μικρό ροτέισον το κάναμε. Ομάδες σαν τα Γιάννινα δεν είναι αδιάφορες, είναι αξιοπρόσεκτος αντίπαλος, δεν είναι κακή ομάδα. Κι εγώ το ίδιο θα έκανα σε αυτήν την περίπτωση. Χαίρομαι γι' αυτήν την ομάδα να είναι πάντα ψηλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: