Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Μπίλια και… προβάδισμα στο μπλε! (video)

Με γκολ του Ζαχόρα στο 86΄ ο Ηρακλής πήρε μεγάλη νίκη στο «Καυταντζόγλειο» επί της Ξάνθης και βάζει δύσκολα στον Ράινερ Μάουρερ ενόψει του επαναληπτικού στα Πηγάδια.

Μπίλια και… προβάδισμα στο μπλε! (video)
Σπουδαία νίκη με σκορ 1-0 πανηγύρισε ο Ηρακλής στο «Καυταντζόγλειο» απέναντι στην Ξάνθη και πήρε το προβάδισμα για την πρόκριση στη δεύτερη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Τόσο ο «Γηραιός», που αγωνιζόταν υπό την παρουσία αρκετών οπαδών του στο γήπεδο, όσο και οι Ακρίτες, στο ντεμπούτο του Ράινερ Μάουρερ στον πάγκο τους, δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, όταν το παιχνίδι άνοιξε. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι ήταν οι τυχεροί καταφέρνοντας να βρουν δίχτυα με το γκολ του Ζαχόρα λίγο πριν το φινάλε (86') και παράλληλα εξασφάλισαν τη νίκη.

Έτσι, η ομάδα του Σίνισα Γκόγκιτς θα ταξιδέψει με το προβάδισμα στα Πηγάδια σε περίπου ένα μήνα για τον επαναληπτικό.



Οι συνθέσεις:

Ηρακλής (Σίνισα Γκόγκιτς): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Κοντέων (39' λ.τ Κραγιόπουλος), Σαββίδης, Κοντοδήμος, Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Ζάχορα, Ματσούκας (60' Ονουάτσι), Κυριάκος, Γιάρολιμ (54' Τσιλιανίδης).

Ξάνθη (Ράινερ Μάουρερ): Ζαρόπουλος, Βασιλακάκης, Μπαξεβανίδης, Φλίσκας, Γούτας, Πάιτο, Χοσέμι (46' Βάλλας), Εστράδα, Μάνταλος, Σολτάνι (65' Τριάδης), Σολάρι (71' Ράνος).
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: