Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

«Τυχερός ο ΠΑΟΚ με τον Σαββίδη»

ραμποτας
Ο γνωστός γυμναστής Γιώργος Ραμπότας μίλησε στον ARENA FM 89,4. για τις επιχειρηματικές  κινήσεις του Ιβάν Σαββίδη.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Τον Σαββίδη τον ενδιαφέρει  γενικά ο τουρισμός και έχει πιάσει όλες τις πλευρές του κάνοντας αυτό με την Θέρμη πάει και στον ιαματικό τουρισμό που ισχύει για όλο το χρόνο όχι μόνο για το καλοκαίρι. Εγώ το θεωρώ πολύ έξυπνο γιατί απευθύνεται και στον αθλητικό τουρισμό. Δεν υπάρχει κάτι όσο αφορά τις επιχειρήσεις του  που να μην τις χειρίστηκε σωστά και πιστεύω ότι από πίσω ίσως να υπάρχει  και μια ομάδα που να τον καθοδηγεί. Από εκεί και πέρα αν παίρνει μόνος του όλες τις αποφάσεις, είναι ακόμα καλύτερα. Είναι μεγάλη τύχη για τον ΠΑΟΚ και για την Θεσσαλονίκη.
Ο Σαββίδης ήρθε για να μείνει, και σε αυτό είναι πολύ τυχερός ο ΠΑΟΚ που βρέθηκε ένας τέτοιος επενδυτής  ο οποίος ήρθε για να ασχοληθεί σοβαρά με την ομάδα του ΠΑΟΚ  γιατί δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον.
Όλες οι οικονομικές κινήσεις που έχει κάνει είναι κέρδος για τον ίδιο και για την ομάδα του πήρε το κομμάτι του αθλητισμού, πήρε το Μακεδονία Παλλάς , ασχολείται πολύ με την εκκλησία και συγκεκριμένα με την Παναγία Σουμελά οι επενδυτικές κινήσεις που κάνει είναι  πάρα πολύ έξυπνες.
Ο ΠΑΟΚ πιστεύω ότι θα κάνει φιλάθλους αν όχι σε όλη την Ελλάδα τουλάχιστον στη μισή γιατί δημιουργήθηκε το κλίμα και ο πόλος και αυτή τι στιγμή όλη η διοίκηση του ΠΑΟΚ είναι τυχεροί που ήρθε ο Σαββίδης στην Ελλάδα και η ομάδα  ίσως να έχει περισσότερα κέρδη από ότι ο  πρόεδρος.
Για το αθλητικό  κέντρο:  «Είχε γίνει μια κίνηση το 2000 από τον Δήμο Θεσσαλονίκης  για τα Λουτρά της Θέρμης  αποδεσμευτεί  από τον Δήμο, και τότε μάλιστα είχε έρθει μια πολύ μεγάλη εταιρεία από την Γερμανία που ήθελαν να επενδύσουν στον ιαματικό τουρισμό. Μπόρεσαν να πάρουν και την έγκριση από το Δημοτικό συμβούλιο αλλά στην συνέχεια δεν κατάφεραν να υλοποιήσουν  το σχέδιο που είχαν στο μυαλό τους λόγω προβλημάτων που προέκυψαν. Τώρα από εκεί και πέρα η διαδικασία που θα ακολουθήσει για τον κ.Σαββίδη θα γίνει μέσω του Δήμου Θεσσαλονίκης.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: