Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Πετράκης: «Πίκρα για το γκολ»

Απογοητευμένος για το γκολ που δέχτηκε ο Εργοτέλης στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης απέναντι στον Παναθηναϊκό, παρουσιάστηκε ο Γιάννης Πετράκης στη συνέντευξη Τύπου.

Πετράκης: «Πίκρα για το γκολ»
Πικραμένος από την ήττα από τον Παναθηναϊκό, λόγω του τέρματος που σημειώθηκε στα τελευταία λεπτά, εμφανίστηκε ο Γιάννης Πετράκης στη συνέντευξη Τύπου. Ο τεχνικός του Εργοτέλη τόνισε πως είναι το δεύτερο παιχνίδι, μετά από αυτό με τον Πανιώνιο, που η ομάδα του δέχεται γκολ στο φινάλε ενώ παράλληλα έριξε το βάρος στις προσεχείς αναμετρήσεις για τη Σούπερ Λίγκα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Σήμερα έγινε θεαματικό και ενδιαφέρον παιχνίδι. Ευχαριστήθηκε ο κόσμος. Καλύτερος ο Παναθηναϊκός στο πρώτο ευκαιρίες. Στο δεύτερο είχαμε καλύτερη εικόνα. Σημαντικές ευκαιρίες στο δεύτερο κάναμε για να πάρουμε κάτι καλό. Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι μας αφήνει πίκρα ότι τρώμε γκολ στο τέλος. Ανοικτά τα πράγματα θα κάνουμε το καλύτερο και τώρα θα συγκεντρωθούμε για το Σάββατο και όταν έρθει η στιγμή θα είμαστε έτοιμοι για να κάνουμε ό,τι καλύτερο».


Για την αμυντικογενή τακτική του Εργοτέλη:
«Άλλαξε η τακτική μας συμπεριφορά λόγω της δύσκολης θέσης που ήρθε ο αντίπαλος. Μπλοκάραμε τον αντίπαλο γιατί αλλάξαμε τακτική. Πάντα παίζει και ο αντίπαλος. Όποιος κάνει καλύτερα πράγματα κερδίζει και τον αντίπαλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: