Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

«Ο Άρης χρειάζεται νίκη»

pantelidis_sunenteuxi1
Ο πρώην γυμναστής του Άρη, Σάκης Παντελίδης, μίλησε στον ARENA 89.4 για την λύση της συνεργασίας του με την ομάδα, την πορεία των ποδοσφαιριστών και τον Νταβίντ Αγκάνθο.
Αρχικά ο κ.Παντελίδης πρόσθεσε:
«Τελείωσε η συνεργασία μου με την ομάδα του Άρη και μπορώ να πω ότι μου άφησε μια πίκρα γιατί εργαζόμουν σε ένα ευχάριστο περιβάλλον και έχω αποκομίσει θετικές εμπειρίες  αποδέχτηκα την απόφαση του κ.Ηλιάδη και πλέον κοιτάζω μπροστά. Με τον Γιάννη Χατζηνικολάου συνεργαστήκαμε στον Πλατανιά στον Ηρακλή και πρόσφατα στον Άρη, και δυστυχώς όταν δεν έρχεται το αποτέλεσμα που θέλεις ψάχνεις να βρεις τον φταίχτη».
Για την φυσική κατάσταση των παικτών: « Τα παιδιά είναι σε καλή κατάσταση. Ό,τι ζητήσαμε από όργανα μας δόθηκαν κατευθείαν για να είναι οι παίκτες στην καλύτερη φυσική κατάσταση και να μην υπάρξουν τυχόν τραυματισμοί.
Ο κάθε γυμναστής και προπονητής λειτουργεί διαφορετικά εγώ έχω την δική μου μέθοδο και δεν υπήρξε κανένα παράπονο ούτε από τους ποδοσφαιριστές αλλά ούτε και από τον προπονητή. Εγώ έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος.
Για τον Γιάννη Χατζηνικολάου: «Ο Γιάννης είναι ένας αληθινός άνθρωπος και ένας γνήσιος προπονητής, ίσως αυτό του κόστισε για να αποχωρήσει από την ομάδα, δεν έλεγε στους παίκτες αυτά που ήθελαν να ακούσουν  δεν ήταν έτσι ποτέ και σε καμία ομάδα»
Για την φετινή ομάδα και για τον Νταβίντ Αγκάνθο: «Πιστεύω ότι η ομάδα θα βρει τα πατήματα της  και τον ρυθμό της σιγά- σιγά, από παιχνίδι σε παιχνίδι θα γίνεται όλο και καλύτερη. Νομίζω πως η ομάδα χρειάζεται νίκη οι ποδοσφαιριστές πρέπει να πιστέψουν στον εαυτό τους  και να ανέβει η αυτοπεποίθηση τους και αυτό θα το πετύχουν μόνο μέσα από την νίκη.
Κανείς δεν αμφισβητεί την εμπειρία του Αγκάνθο είναι επικίνδυνός ποδοσφαιριστής, μέσα στον αγωνιστικό χώρο ανεβάζει ρυθμούς  και τις περισσότερες φορές πετυχαίνει γκολ.Είχα ετοιμάσει ένα πρόγραμμα εργομετρικών να δούμε τη φυσική του κατάσταση για να εγκλιματιστεί  όσο τον δυνατόν πιο γρήγορα στον αγωνιστικό χώρο.
Βεβαία έχει κι άλλα παιδιά που είναι πολύ καλά και βοηθάνε στην ομάδα όπως ο Μανιάς και ο Αγγελούδης.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: