Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

«Ακόμα… ζαλίζομαι…»

serz
Ο ποδοσφαιριστής της Ξάνθης, Σερζ Ντιέ, μίλησε στον Arena 89.4 για την νίκη της ομάδας του επί του Άρη αλλά και τον αγώνα Κυπέλλου με τον Ηρακλή. Ακόμη έδειξε να μην ξεχνάει τον “Γηραιό” τονίζοντας ότι αγαπάει την ομάδα.
Για τον αγώνα της Κυριακής και την νίκη 2-0 επί του Άρη:
«Μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό έπρεπε να δείξουμε κάτι διαφορετικό .Δείξαμε καλύτερο πρόσωπο και αυτό είναι καλό για εμάς»
Φοβήθηκε στο σημείο που άρχισε να πιέζει ο Άρης;
«Δεν φοβηθήκαμε. Ο Άρης είχε πίεση αλλά εμείς είμαστε έμπειροι. Κρατήσαμε ήρεμη την ομάδα ισορροπήσαμε το ματς και νικήσαμε»
Για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Ηρακλή:
«Δεν θα έρθω γιατί ο προπονητής θέλει να με ξεκουράσει. Είναι σημαντικό αλλά την Κυριακή έχουμε ματς με τα Γιάννενα. Είμαι παππούς πλέον και έτσι μου δίνει ρεπό. Θα ήθελα να έρθω να παίξω κόντρα στον φίλο μου τον Ονουάτσι αλλά έτσι είναι αυτά»
Ποια ομάδα θα υποστηρίζει τον Ηρακλή ή την Ξάνθη;
«Είναι αλήθεια ότι αγαπώ τον Ηρακλή. Έχω ιδιαίτερη σχέση και απίστευτες αναμνήσεις και εύχομαι να έχει μία εξαιρετική χρονιά που θα τον οδηγήσει στην Σούπερλιγκ. Τώρα είμαι στην Ξάνθη και περνώ καλά. Είναι άκρως επαγγελματική ομάδα και ξεχωρίζει σε αυτό από διάφορες άλλες ομάδες»
Θα μπορούσε κάποια μέρα να επιστρέψει;
«Ποτέ δεν το ξέρεις. Αυτή την στιγμή είμαι στην Ξάνθη. Ακόμη και αν τελειώσω την καριέρα μου μπορεί να έρθω από άλλο πόστο. Το θέλετε αυτό; Είμαι χαρούμενος που με θυμούνται οι φίλαθλοι»
Θυμάται κάποιο σύνθημα;
«Ζαλίζομαι… Δεν το ξεχνώ…»
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: