Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

«Περίπατος» για Αϊντχόφεν, ζόρια για Αγιαξ, Αλκμααρ!!

Με άνεση προκρίθηκε στον τέταρτο γύρο του ολλανδικού Κυπέλλου η Αϊντχόφεν.

«Περίπατος» για Αϊντχόφεν, ζόρια για Αγιαξ, Αλκμααρ
Οι πρωταθλητές Ευρώπης του 1988 νίκησαν με 4-1 στο «Φίλιπς Στάντιον» την Τέλσταρ της δεύτερης κατηγορίας, στο πλαίσιο του τρίτου γύρου της διοργάνωσης και περιμένουν την κλήρωση για να μάθουν τον αντίπαλό τους στην προσπάθεια τους να διεκδικήσουν την κατάκτηση του τροπαίου. Σκόρερ των νικητών ήταν οι Λοκάντια με χατ τρικ και Ζοζεφσούν.

Την παράταση χρειάστηκε ο Αγιαξ για να επικρατήσει της Φόλενταμ της δεύτερης κατηγορίας. Ο «Αίαντας» επικράτησε με 4-2 (κ.α. 1-1) στο «Αμστερνταμ Αρίνα» και έδειξε πως έχει αμυντικά προβλήματα, αλλά επιθετικό πλουραλισμό. Τα γκολ των τετράκις πρωταθλητών Ευρώπης σημείωσαν οι Σόνε (2 γκολ), Αντερσεν και Χόεσεν, «ανατρέποντας» το 1-2 των φιλοξενούμενων.

Το έξτρα μισάωρο χρειάστηκε και η Αλκμααρ για να επικρατήσει με 4-1 (κ.α. 1-1) της Σπάρτα Ρότερνταμ στην έδρα της και να πάρει μια ψυχολογική «ανάσα», ενόψει της συνέχειας της Eredivisie.

Σαρωτική η Ουτρέχτη επί της Ντε Μπος της δεύτερης κατηγορίας, της οποίας επικράτησε με 4-1 στην έδρα της. Άνετα νίκησε με 2-0 η Τσβόλε τη Φορτούνα Σίταρντ στην έδρα της.

Νίκες-προκρίσεις για Φίτεσε 3-1, Γκρόνινγκεν 2-0, Ρόντα και Μπρέντα με 2-1 στις έδρες των RWH, AFC, Ριινμπούργκσε Μπόις και Σμίτσοεκ αντίστοιχα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: