Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Τσιώλης: «Μας αδικεί το αποτέλεσμα»

Στις ευκαιρίες που δεν εκμεταλλεύτηκε ο Αστέρας Τρίπολης αναφέρθηκε ο Σάκης Τσιώλης μετά το τέλος του ματς για τη β' φάση κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον ΑΟ Χανιά.

Τσιώλης: «Μας αδικεί το αποτέλεσμα»
Καλύτερος απ' ότι φανερώνει το τελικό 0-0 στο ματς κυπέλλου κόντρα στα Χανιά ήταν ο Αστέρας Τρίπολης, σύμφωνα με τον Σάκη Τσιώλη.

Ο τεχνικός του Αστέρα, στη συνέντευξη τύπου μετά το ματς, αναφέρθηκε στις ευκαιρίες που είχε η ομάδα του να πάρει το ματς, τονίζοντας πως η προσοχή πρέπει να στραφεί αμέσως στο ερχόμενο ματς με τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά:
«Συγχαρητήρια στα Χανιά για την αγωνιστική πειθαρχία και το πάθος τους. Σπαταλήσαμε το πρώτο μέρος, είχαμε νέα 11άδα που δεν έβρισκε πατήματα για να βρει κενούς χώρους. Στο β' μέρος ήμασταν καλύτεροι. Είχαμε 2 δοκάρια. Το τελικό αποτέλεσμα αδικεί τον Αστέρα. Άλλαξαν το παιχνίδι η πίεση, η κούραση των Χανίων και οι αλλαγές που κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο. Το μόνο κέρδος ήταν ότι δώσαμε χρόνο συμμετοχής σε παιδιά που δεν έχουν πάρει μέχρι τώρα. Αφήνουμε πίσω το Κύπελλο και κοιτάμε το ματς με ΠΑΟ το οποίο θα πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: