Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

«Έδεσαν» τον Τζορτζ στην Ιντιανάπολις!!

Ο Πολ Τζορτζ υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο έναντι 80 εκατ. δολαρίων με τους Πέισερς και το μεγάλο deal παρουσιάστηκε με κάθε επισημότητα.

«Έδεσαν» τον Τζορτζ στην Ιντιανάπολις
Σιγά μην τον άφηναν να φύγει… Οι Πέισερς συμφώνησαν με τον Πολ Τζορτζ για πέντε χρόνια έναντι 80 εκατ. δολαρίων δένοντας… χειροπόδαρα στην Ιντιανάπολις έναν από τους κορυφαίους παίκτες της ομάδας και του πρωταθλήματος.

«Ευχαριστώ τους Πέισερς που με πίστεψαν από την πρώτη στιγμή, όταν με επέλεξαν στα ντραφτ. Ήταν εύκολη απόφαση για μένα να συνεχίσω εδώ. Έχουμε καταπληκτικό ιδιοκτήτη, εξαιρετική διοίκηση, πολύ καλούς φιλάθλους και έχω την ευλογία να συνεργάζομαι με σπουδαίους προπονητές και παίκτες. Ελπίζω να πετύχουμε σπουδαία πράγματα στο μέλλον», δήλωσε ο 23χρονος άσος, που στην τρίτη του σεζόν στο ΝΒΑ είχε 17,4 πόντους, 7,6 ριμπάουντ, 4,1 ασίστ και 1,8 κλεψίματα κατά μέσο όρο.

«Ο Πολ δεν αντιπροσωπεύει μόνο την ομάδα μας, αλλά και το πώς θα πρέπει να είναι ένας επαγγελματίας αθλητής. Κάθε μέρα δουλεύει σκληρά για να γίνει όσο καλύτερος μπορεί, σαν παίκτης, σαν συμπαίκτης, σαν άνθρωπος και σαν εκπρόσωπος αυτής της ομάδας», δήλωσε ο πρόεδρος των Πέισερς, Λάρι Μπερντ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: