Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

«Απογοητευτικό το πρώτο ημίχρονο»

Απογοητευτικό χαρακτήρισε το πρώτο ημίχρονο της Βέροιας κόντρα στον Ηρακλή Ψαχνών ο Τον Κάανεν, τονίζοντας πως στο δεύτερο μέρος θα μπορούσε να σκοράρει, αντί να δεχτεί γκολ.

«Απογοητευτικό το πρώτο ημίχρονο»
Στους λόγους που έφεραν την ήττα για τη Βέροια στο ματς κόντρα στον Ηρακλή Ψαχνών για το Κύπελλο Ελλάδας αναφέρθηκε ο Τον Κάανεν, στη συνέντευξη τύπου μετά το ματς.

Ο τεχνικός της Βέροιας, στάθηκε στο πρώτο ημίχρονο, χαρακτηρίζοντας απογοητευτική την απόδοση της ομάδας, ενώ τόνισε πως ήταν θετικό το ότι είδε παίκτες να αγωνίζονται που δεν είχαν πάρει χρόνο συμμετοχής.

«Παίξαμε με παίκτες που δεν τους είχαμε δει προηγουμένως. Αγωνίστηκαν σε ένα κρίσιμο παιχνίδι, οπότε πήραμε τις πληροφορίες που χρειαζόμασταν.

Είχαμε ένα απογοητευτικό πρώτο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο ήμασταν καλύτεροι. Θα μπορούσε να γίνει εύκολα το 2-2, όπως και το 3-1 που τελικά έγινε.

Το πιο σπουδαίο όμως για μας είναι ότι είδαμε κάποιους ποδοσφαιριστές τους οποίους δεν είχαμε χρησιμοποιήσει σε επίσημο παιχνίδι. Σας ευχαριστώ και εύχομαι καλή χρονιά στον Ηρακλή Ψαχνών
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: