Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Σεροπιάν: «Η κατοχή, έφερε κούραση»

Στην θετική εμφάνιση των Χανίων στο πρώτο ημίχρονο και στην κούραση που επικράτησε στη συνέχεια αναφέρθηκε ο Μουράτ Σεροπιάν, μετά τη λήξη του ματς κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης για το Κύπελλο Ελλάδας.

Σεροπιάν: «Η κατοχή, έφερε κούραση»
Στις ευκαιρίες που είχαν τα Χανιά να φτάσουν στο γκολ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης αναφέρθηκε ο Μουράτ Σεροπιάν στη συνέντευξη τύπου μετά το ματς.

Ο τεχνικός του ΑΟΧ στάθηκε στην αμυντική προσπάθεια της ομάδας του, αλλά και στην κούραση που επέτρεψε στον Αστέρα να ανέβει.

«Ήρθαμε να αντιμετωπίσουμε μία από τις καλύτερες ομάδες. Προσπαθήσαμε να χτίσουμε άμυνα στο "built up" και στο μοτίβο επιθέσεων που έχει η ομάδα. Στο πρώτο μέρος ανταποκριθήκαμε πλήρως. Σε 2-3 περιπτώσεις φτάσαμε κοντά στο γκολ.

Ο Ντε Μπλάσις μας ενόχλησε αρκετά. Ο Αστέρας με τις γρήγορες σέντρες και τα γεμίσματα στον άξονα μας έκανε να χάσουμε ισορροπίες... Με κατοχή μπάλας ήρθε η κούραση. Μοιραία έχασε 2-3 φάσεις ο Αστέρας. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου που στάθηκαν με αξιοπρέπεια. Η φιλοσοφία είναι η ομάδα να παίζει μπάλα εντός και εκτός έδρας, σεβόμενη πάντα τον αντίπαλο
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: