Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Καρέ – καρέ το «ξεβράκωμα» (pics)

Σάλο έχει προκαλέσει στην Αγγλία η κίνηση του Βερτόνγκεν για να σταματήσει τον επιθετικό της Αστον Βίλα, αλλά και την απόφαση του διαιτητή να μην καταλογίσει πέναλτι.
Στην αναμέτρηση του Λιγκ Καπ ανάμεσα στην Άστον Βίλα και την Τότεναμ, ο στόπερ των «σπιρουνιών» Βερτόνγκεν κατέβασε το σορτσάκι του Ελένιους για να τον σταματήσει μέσα στην μεγάλη περιοχή.
Ο επιθετικός της Βίλα συνέχισε την φάση με κατεβασμένο σορτσάκι, αλλά το σουτ του δεν βρήκε εστία και ο διαιτητής Τζον Μος δεν καταλόγισε το πέναλτι.

Ο Ελένιους έδειξε στον ρέφερι το κατεβασμένο σορτσάκι του που είχε φτάσει στα γόνατα, αλλά δεν άλλαξε γνώμη και έδειξε άουτ.

Πάντως, μετά το τελικό 4-0 υπέρ της Τότεναμ και τον αποκλεισμό της Άστον Βίλα ο Αντρέ Βίλας Μπόας παραδέχθηκε το λάθος του διαιτητή, αναφέροντας: «Ήταν μια δύσκολη απόφαση για τον διαιτητή. Μπορώ να καταλάβω γιατί δεν είναι ευχαριστημένοι με την εν λόγω απόφαση. Το πιο πιθανό σε αυτή την περίπτωση είναι πως δεν υπάρχει πλεονέκτημα και το πέναλτι έπρεπε να το είχε σφυρίξει», ήταν τα λεγόμενα του προπονητή των Λονδρέζων.


Κάπως έτσι ξεκίνησε η φάση


Ο Βερτόνγκεν με... νύχια και με δόντια έκανε την κίνηση - ματ


Ο Ελένιους, όμως, δεν πτοήθηκε...


... και συνέχισε την προσπάθεια του


Το σορτσάκι είχε φτάσει στα γόνατα, αλλά σούταρε...


... στα περιστέρια!


Ο διαιτητής δεν υπέδειξε το πέναλτι και ο Ελένιους έγινε έξαλλος
Ο φορ της Βίλα άδικα «ξεβρακώθηκε»
και έδειχνε στον ρέφερι τι έγινε!

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: