Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Νίκος Παπαδόπουλος στο Αθλητικό Metropolis: «Δείχνει ότι συνέρχεται ο Άρης»

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη και νυν προπονητής, Νίκος Παπαδόπουλος για την κατάσταση που επικρατεί στους «κίτρινους».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Είναι γνωστό ότι η ομάδα έχει αρκετούς νεαρούς παίκτες, και πολύ λίγους έμπειρους στο ρόστερ από τους οποίους και εξαρτάται το αποτέλεσμα ενός αγώνα κατά την άποψή μου. Είναι βαριά η φανέλα του Άρη κυρίως μέσα στο Χαριλάου κυρίως για τα παιδιά που δεν έχουν εμπειρίες και πολλούς αγώνες στα πόδια τους. Το ένιωσα κι εγώ ως ποδοσφαιριστής όταν πρωτοέπαιξα στο Χαριλάου με τη φανέλα του Άρη που είχα 200 συμμετοχές στον ΟΦΗ. Δεν ξεκίνησε καλά η ομάδα. Υπήρχαν και κάποια προβλήματα, όπως η μη παρουσία του Αγκάνθο που είναι σημαντικός και είναι καλό που γυρίζει, η κακή απόδοση Τάτου. Παρ' όλα αυτά είδα μια ομάδα στη Ξάνθη η οποία δείχνει ότι συνέρχεται. Έπιασε πολύ καλύτερη απόδοση από τα πρώτα ματς και την αδικεί το αποτέλεσμα».

Για το ρόστερ του Άρη: «Δεν πρέπει να λέγονται τέτοια πράγματα σε σχέση με το ρόστερ. Αυτό που πιστεύω πάνω από όλα είναι ότι οι έμπειροι παίκτες της ομάδας πρέπει να ανεβάσουν την απόδοσή τους. Αυτοί είναι το βαρόμετρο και πιστεύω ότι θα γίνει αυτό».

Για την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία και τον ερχομό του Μιλίνκοβιτς: «Αυτό είναι θέμα διοίκησης. Θεώρησαν ότι έπρεπε να γίνει αλλαγή προπονητή και το έκαναν. Όσον αφορά τον Μιλίνκοβιτς, δείχνει από το ματς της Ξάνθης ότι βάζει το στίγμα του. Αυτό που λείπει είναι το αποτέλεσμα».

Για το νεαρό Σταυρόπουλο: «Είναι μια ευχάριστη έκπληξη η παρουσία του. Πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα γιατί παίκτες σαν κι αυτόν εύκολα ξεφεύγουν και μπορούν να χαθούν. Πάει πολύ καλά, αλλά ένας ακραίος επιθετικός πρέπει να είναι πιο πολύ μέσα στις φάσεις. Εκεί θέλει βελτίωση αλλά όλο το μέλλον είναι μπροστά του. Είναι στα υπέρ ότι η ομάδα του στηρίζει τους νεαρούς. Αυτός πρέπει απλά να δουλέψει».

Για την επόμενη μέρα του Άρη: «Είμαι αισιόδοξος για τα νέα παιδιά. Είναι μεγάλο θέμα το οικονομικό και το κακό είναι πως δεν μπορεί να κάνει μεταγραφές για να είναι ανταγωνιστικός. Ο Άρης είναι μια ομάδα που πρέπει να στοχεύει ψηλά αλλά τα προβλήματα τον έφεραν σε αυτήν την κατάσταση». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: