Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

«Μας ενδιαφέρει το κύπελλο»

tsalikis
Ο Γενικός αρχηγός του Ηρακλή Κώστας Τσαλίκης μίλησε στον ARENA 89.4 για τον αυριανό(26/9)  αγώνα Κυπέλλου του Ηρακλή, καθώς αναφέρθηκε και το ξεκίνημα του πρωταθλήματος.
Για τον αυριανό αγώνα Κυπέλλου: «Το αυριανό(26/9) παιχνίδι δεν νομίζω σε καμία περίπτωση να είναι γιορτή, είναι πολύ σημαντικό για εμάς καθώς είναι το επίσημο παιχνίδι με ομάδα της Σούπερ Λιγκ και τίποτα περισσότερο. Η ομάδα  είναι έτοιμη, είναι δύσκολος αγώνας με σημαντικο βαθμό  δυσκολίας. Οι ποδοσφαιριστές θα δείξουν το καλό τους αγωνιστικό πρόσωπο και τίποτα άλλο. Είναι ένας στόχος του Ηρακλή  και θα το κυνηγήσει μέχρι τέλος  όπως επίσης και το Κύπελλο. Όταν υπάρχουν  διπλοί αγώνες θέλουμε  σίγουρα την  νίκη στην έδρα μας που θα μας βηθησει στην επαναληπτική  αναμετρηση Πρέπει να τα δώσουμε όλα  και άποψη μου είναι να μην σκέφτονται οι παίκτες ότι υπάρχει δεύτερο παιχνίδι».
Για τον κόσμο : « Οι τιμές στα εισιτήρια είναι πολύ καλές  απλά η ώρα δεν ήταν ότι καλύτερο για εμάς βέβαια αυτό αποφασίστηκε και δεν γίνεται αλλιώς , δεν μπορείς να περιμένεις κάτι από τον κόσμο περιμένεις την παρουσία του και να υποστηρίξει την ομάδα μας, να την βοηθήσει  για 90 λεπτά και ελπίζω να είναι παρών, αλλά με αυτά που γίνονται έχει και ο κόσμος το δίκαιο. Είναι « παγωμένος» δεν το συζητάω απλά είναι στα πόδια των ποδοσφαιριστών να φέρουν τους φιλάθλους στο γήπεδο. Χρειάζεται το ερέθισμα για να έρθουν στο Καυταντζόγλειο και είναι στο χέρι μας για να το δώσουμε στον κόσμο».
Για την ομάδα του Ηρακλη :«Στο πρωτάθλημα οι  περισσότερες ομάδες θα μας αντιμετωπίζουν όπως ο Τυρναβος. Θα παίζουν κλειστά και θα είμαστε αναγκασμένοι να βρούμε τρόπο να ξεκλειδώσουμε την άμυνα  τους.  Αναφορικά με το σχεδιασμό που έγινε, είχαμε μεγάλο ποσοστό επιτυχίας. Δεν νομίζω ότι είχαμε κάποια έλλειψη σημαντική και  είμαστε ικανοποιητικά σαν ρόστερ . Σημαντικο ρόλο παίζει όχι μόνο το οικονομικό , αλλά και οι συνθήκες που υπάρχουν γιατί αρκετοί ποδοσφαιριστές δεν ήθελαν να παίξουν στην δεύτερη  κατηγορία.  Πλέον είναι στα χέρια των παικτών η ομάδα και ελπίζουμε να έχουμε την τυχη με το μέρος μας και να πετυχουμε τον στόχο μας»
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: