Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Αναστασίου: «Πολύ ικανοποιητική η εικόνα μας»

Ο Γιάννης Αναστασίου δεν έκρυψε την ικανοποίησή του μετά την αγχώδη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Εργοτέλη με 2-1, αλλά τόνισε πως πρέπει να εκλείψουν τα νεκρά διαστήματα.

Αναστασίου: «Πολύ ικανοποιητική η εικόνα μας»
Με εξαίρεση το νεκρό διάστημα στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Γιάννης Αναστασίου έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα του Παναθηναϊκού στη νίκη επί του Εργοτέλη.

«Θέλαμε τη νίκη κι αυτό μετρά. Παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο στο τελευταίο 20λεπτο του πρώτου ημιχρόνου, αλλά αδικήσαμε τους εαυτούς μας στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους και δώσαμε χώρο στον αντίπαλο. Θα πρέπει να προσέξουμε αυτά τα νεκρά διαστήματα που έχουμε, γιατί τα λάθη πληρώνονται. Ευτυχώς είχαμε την ποιότητα να πετύχουμε ένα ακόμη γκολ», ανέφερε και πρόσθεσε: «Είχαμε οκτώ αλλαγές σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι. Νομίζω ότι η εικόνα της ομάδας θα είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητική. Θα είμαστε πανέτοιμοι για τα ματς με Αστέρα και ΠΑΟΚ που ακολουθούν για το πρωτάθλημα».

Τέλος, αναφερόμενος στον Βίκτορα Κλωναρίδη και το ντεμπούτο του με γκολ, είπε: «Είναι θετικό, όταν το ντεμπούτο συνδυάζεται με γκολ. Κουράστηκε στο τέλος και όταν φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης θα είναι ένα όπλο για μας. Είναι ένας ποιοτικός παίκτης, που όταν βρεθεί στην επιθυμητή φυσική κατάσταση θα μας βοηθήσει πολύ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: