Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

«Διπλά χαρούμενοι για το πιστοποιητικό»

grolios
Ο νομικός εκπρόσωπος της ΚΑΕ Άρης, Χρήστος Γρόλιος που βρίσκεται στην Αθήνα για τα θέματα που απασχολούν την ομάδα μίλησε στον Arena 89,4 σχετικά με την χορήγηση πιστοποιητικού στην μπασκετική ομάδα.
Για τις συνεχόμενες μετακινήσεις του στην Αθήνα τις τελευταίες μέρες:
«Έτυχε τώρα να είναι η συνεδρίαση της ΕΠΑΣ της λίγκας του βόλεϊ. Χθες ήταν η αφορμή στην συζήτηση του πιστοποιητικού της ΚΑΕ. Χορηγήθηκε και είμαστε ιδιαιτέρα χαρούμενοι για αυτό. Είναι διαφορετικό να έχεις την άδεια γιατί διαφορετικά θα είχαμε μεγάλο πρόβλημα. Είμαστε σε αναμονή κάποιων εσόδων για να ήμαστε σωστοί. Γιατί ναι μεν παρουσιάσαμε το πλάνο για τις παλιές οφειλές αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η ΚΑΕ είναι ζωντανός οργανισμός
Τι θα συνέβαινε αν δεν έπαιρνε την πιστοποίηση:
« Έχει θέματα που την απασχολούν και με την μη χορήγηση του πιστοποιητικού θα είχαμε πρόβλημα των εσόδων με τα συμβόλαια και διάφορα επακόλουθα. Έτσι μπορεί και η ΚΑΕ να πει στον κόσμο να ενισχύσει με διαρκείας. Έχει και την συμβολική του σημασία παρόλο που υπήρχε μία εκτενής συζήτηση που κράτησε μία ώρα και σαράντα λεπτά. Δεν ήταν καθόλου απλό και διαδικαστικό αλλά τα αιτήματα μας ήταν δίκαια και νομικά βάσιμα»
Για την σύνθεση της επιτροπής:
«Υπάρχουν δικηγόροι και πρώην Αρεοπαγίτης στο συμβούλιο οπότε καταλαβαίνεται ότι δεν ήταν κάτι απλό. Η ΚΑΕ Άρης ήδη έχει συμφωνήσει την εξυγίανση της με το δημόσιο που θα ενεργοποιηθεί όταν επικυρωθεί το 99. Εμέσα στη χθεσινή διαδικασία είχαμε σύμμαχο το ελληνικό δημόσιο. Πραγματικά το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει»
Τι διαδικασία ήταν;
«Δεν ήταν απλή παράθεση στοιχείων και δικαιολογητικών.  Επίπονη δεν θα έλεγα ότι ήταν αλλά ήταν κάτι που δεν ήταν απλό. Και αντιλαμβάνεστε ότι αν αυτές τις αδειοδοτήσεις δεν τις έχεις εξασφαλίσει  πριν το πρωτάθλημα προκαλεί ανησυχία στους παίκτες και γενικότερα. Έτσι  είμαστε διπλά χαρούμενοι. Η ΚΑΕ μπορεί να κάνει και επίσημα κάλεσμα στον κόσμο για αγορά διαρκείας»
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: