Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Γιάννη, τώρα δεν φταίει ο ΣΚΑΪ!!

Ο Γιάννης Σερέτης «σιχαίνεται» αυτά τα θέματα, αλλά υπάρχουν και ορισμένες τόσο πασιφανείς εξαιρέσεις, στις οποίες δεν μπορεί να αντισταθεί: όπως η σημερινή απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της Λίγκας… Δεν μου καίγεται – ειλικρινά – καρφάκι για το πώς θα εκμεταλλευτεί και θα αξιοποιήσει επικοινωνιακά ο Παναθηναϊκός το σημερινό «δώρο» της πειθαρχικής επιτροπής της Σούπερ Λίγκας που έριξε μικρότερο πρόστιμο στον ΟΣΦΠ απ΄ ότι στους πράσινους για τα ματς με Λεβαδειακό και Βέροια αντίστοιχα. Ούτε υβρίδιο Φουρτάδο - Φορναρόλι δεν μπορεί να χάσει τέτοια ευκαιρία που λέει ο λόγος. Θα επιχειρήσει το επικοινωνιακό του κρεσέντο ο ΠΑΟ όπως πάντα και η ζωή θα συνεχιστεί… Με ενδιαφέρει (ίσως και να με ενοχλεί ως έναν βαθμό) που με κάτι τέτοια ο ΠΑΟ δικαιώνεται! Σε όλα. Στα tweets, τις διαμαρτυρίες, τη γκρίνια, την προπαγάνδα. Ενοχλητικά όλα, μιζερο-γκριναρο-βαρετά για τους περισσότερους, «δικαιολογίες» για την αγωνιστική «ανεπάρκεια» μιας ομάδας που… ανέκαθεν γκρινιάζει και τώρα ακόμη περισσότερο μέσω των media, παρότι η απόστασή της από τον ΟΣΦΠ είναι τεράστια.
-       Μου λένε ότι ο πρόεδρος της πειθαρχικής επιτροπής της Λίγκας, Χαρίλαος Κλουκίνας, «δεν μασάει». Ούτε από ομάδες, ούτε από πιέσεις, ούτε από «μασάζ» με μπλα μπλα. Ότι ήταν αυτός που είχε «στείλει» Καβάλα και Ολυμπιακό Βόλου πριν γίνουν τα απίστευτα και όμως… ελληνικά.
-       Μου λένε ότι ο Γιάννης Μώραλης δεν είναι αυτός που ορίζει τους παρατηρητές στα ματς της Λίγκας. Ότι τους ορίζει το «αγωνιστικό».
-       Μου λένε ότι οι αποφάσεις βασίζονται σε τρία στοιχεία: α) φύλλο αγώνος β) έκθεση παρατηρητή γ) έκθεση αστυνομίας. Και ότι πιο «βαρύνουσα» είναι πολλές φορές η τελευταία…
-       Μου λένε ότι σε κανένα από αυτά τα στοιχεία δεν αναφέρονταν για το Λεβαδειακός – Ολυμπιακός «επιλήψιμα» εντός αγωνιστικού χώρου (τερέν + κερκίδες) συμβάντα, παρά μόνο κάτι… «ψιλά» για φωτιά σε χωράφι – καπνό  και προσπάθεια «ντου» τζαμπατζήδων – συμπλοκές με αστυνομικούς πίσω από το πέταλο των φίλων του ΟΣΦΠ.
-       Μου λένε ότι οι παρατηρητές αλλάζουν από παιχνίδι σε παιχνίδι για να μην δημιουργούνται σχέσεις… άλλου τύπου με συγκεκριμένες ομάδες και ότι η Λίγκα δεν μπορεί να ανατρέψει τις εκθέσεις της Αστυνομίας.

Τους λέω (Γιάννη Μώραλη που πιστεύω στις καλές προθέσεις σου)…
-       Ότι με τέτοιου είδους εξελίξεις, ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΦΟΡΜΗ σε ματς του ΟΣΦΠ, στραβά αρμενίζετε.
-       Ότι με τέτοιου είδους εξελίξεις, προσβάλλεται ο κοινός νους. Όχι ο παναθηναϊκός, παοκτσήδικος, αεκτσήδικος, αρειανός, πανιώνιος, γιαννιώτικος ή περιστεριώτης νους. Ο κοινός νους.
-       Ότι με τέτοιου είδους εξελίξεις, ενισχύεται αφάνταστα η καχυποψία όλων, δηλαδή γιγαντώνει ο μεγαλύτερος εχθρός του ελληνικού πρωταθλήματος και της Λίγκας, της οποίας προϊσταστε.
-       Ότι με τέτοιου είδους εξελίξεις «δικαιώνεται» ο Αλαφούζος, ο Σαββίδης, ο Καϋμενάκης (λέμε τώρα…) και όποιος άλλος καταφεύγει σε υπερβολές, προπαγάνδα και «ανταρτοπόλεμο», που δεν συμβάλλουν  σε δημιουργία κλίματος ομαλότητας για τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος.
-       Ότι με τέτοιου είδους εξελίξεις, οι οποίες αντανακλούν ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ στο προεδρείο της Λίγκας και της πειθαρχικής επιτροπής (ακόμη κι αν δεν φέρουν τη μεγαλύτερη ή τη βασική ευθύνη για τη συγκεκριμένη απόφαση ως προς το ματς της Λιβαδειάς), τρία τινά υπάρχουν: Η’ δυστυχώς θα επιβαρυνθούν με (ενδεχομένως αβάσιμες) «κατηγορίες» τα προεδρεία τους, ή ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ή ΑΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ! Διότι ορισμένες (λιγοστές; Να το δεχθώ!) φορές, δεν είναι στραβός ο γιαλός των άλλων…

Μετά τιμής και καλόπιστων προθέσεων: ας είναι το τελευταίο εφετινό «κρούσμα», Γιάννης.  
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: