Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Ποιος είναι ο επόμενος που θα "φάει" ο Στέφενς;

Μία-μία "ξηλώνει" τις μεταγραφές που "φορτώθηκε" στον ΠΑΟΚ ο Χουμπ Στέφενς. Ποιοι είναι τελειωμένοι και ποιος μπορεί να ακολουθεί; Ο σκύλος είναι παντού και μυρίζεται τα πάντα... Είναι γνωστό ότι ο Ολλανδός τεχνικός δεν είχε παρέμβαση στις κινήσεις που έγιναν φέτος το καλοκαίρι από τον Δικέφαλο. Δεν ζήτησε συγκεκριμένους παίκτες και, πολύ περισσότερο, δεν έθεσε κάποιου είδους βέτο προκειμένου να αποκτηθεί ο ένας ή ο άλλος...
Με αποτέλεσμα να γίνουν αρκετές κινήσεις που στην ουσία δεν είχαν τη "σφραγίδα" του. Απλώς ο Στέφενς κλήθηκε να αξιοποιήσει το υλικό που άλλοι έφεραν στην ομάδα. Ίσως γι΄ αυτό ...αποψιλώνει τόσο εύκολα παίκτες από το ρόστερ του ΠΑΟΚ.
Με τους Νίκο Σπυρόπουλο και Ιγνάθιο Λόπεθ να αποτελούν ήδη "ξένο σώμα" για την ομάδα, πριν αρχίσει καλά-καλά τις αγωνιστικές υποχρεώσεις. Δύο παίκτες που αποκτήθηκαν φέτος το καλοκαίρι... Αλλά και δύο ποδοσφαιριστές που ο Στέφενς, για να είμαστε δίκαιοι, δεν ζήτησε ποτέ να έρθουν στον ΠΑΟΚ.
Τι μένει τώρα; Να δούμε ποιος θα πάρει σειρά! Γιατί ο Ολλανδός έχει πάρει φόρα και, όπως έχει αποδείξει κι άλλες φορές στο παρελθόν, σε προηγούμενες ομάδες του, δεν μασάει από τίποτα.
Στα αυτιά του σκύλου, από Θεσσαλονίκη μεριά, έφτασε ότι ετοιμάζεται κι άλλος ποδοσφαιριστής από το ρόστερ του Δικέφαλου, να μπει στο ...ψυγείο. Κάντε λίγη υπομονή και θα γίνει σύντομα γνωστό ποιος είναι...
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: