Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Άρης: «Επιλογή προπονητή με αίσθηση ευθύνης»

Άμεσα θα ολοκληρώσει τις συζητήσεις με τους υποψήφιους προπονητές και θα λάβει την απόφασή της με αίσθηση ευθύνης επισημαίνει η ΠΑΕ Άρης με σχετική ανακοίνωση.

Άρης: «Επιλογή προπονητή με αίσθηση ευθύνης»
Με αίσθηση ευθύνης θα επιλέξει το νέο προπονητή της ομάδας επισημαίνει με σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης.

Σε αυτή οι κίτρινοι προσθέτουν ότι άμεσα θα ολοκληρωθούν οι συζητήσεις με τους υποψήφιους προπονητές και θα πάρουν την οριστική τους απόφαση. Αμέσως μετά ξεκαθαρίζει πως θα ενημερώσει τους οπαδούς της ομάδας.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με την απαιτούμενη αίσθηση ευθύνης και την αναγκαία μεθοδικότητα η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα επιλέξει τον αντικαταστάτη του Γιάννη Χατζηνικολάου.

Η διοίκηση θα ολοκληρώσει άμεσα τις συζητήσεις της με τους υποψήφιους προπονητές και θα πάρει την οριστική της απόφαση. Μόλις συμβεί αυτό θα ενημερώσει τον κόσμο της ομάδας μας αναλυτικά για όλους τους χειρισμούς που έχει κάνει στο θέμα της πρόσληψης του νέου προπονητή.

Μέχρι τότε τα μυθεύματα και η παραφιλολογία με θέμα τον ΑΡΗ και τις κινήσεις της διοίκησης μπορούν να αναπτύσσονται ελεύθερα, καθώς δεν κοστίζουν τίποτε σ’ αυτούς που τα διακινούν. Απλώς οι υγιώς σκεπτόμενοι φίλαθλοι του ΑΡΗ δε θα πρέπει να παρασύρονται σε λανθασμένα συμπεράσματα από αμφιβόλου προέλευσης και σκοπιμότητας πληροφορίες.

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ υποσχέθηκε ειλικρίνεια και διαφάνεια και αυτές τις δύο αρχές της δε θα τις παραβεί για κανέναν λόγο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: