Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Μουστακίδης στο Metropolis: «Ο Άρης θέλει προπονητή με κύρος»

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε για τις εξελίξεις στον Άρη, ο παλαίμαχος άσος των «κιτρίνων», Μπάμπης Μουστακίδης.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε:

Για το νέο προπονητή που θέλουν οι «κίτρινοι»: «Το θέμα δεν είναι αν θα πάρεις έναν προπονητική όνομα ή με προοπτική. Το θέμα να δημιουργήσεις από την αρχή ένα πλάνο και έναν σχεδιασμό τα οποία να είσαι σε θέση να τα στηρίξεις ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Όμως στην Ελλάδα, όλα εξαρτώνται από τα αποτελέσματα, και με ένα άσχημο αποτέλεσμα όλα καταρρέουν. Στη δεδομένη στιγμή, πιστεύω πως ο Άρης θέλει έναν προπονητή με μεγάλη δυναμική για να προσδώσει κύρος και να συσπειρώσει τον κόσμο. Όλες οι άλλες λύσεις θα είναι προσωρινές και θα κυνηγάμε πάλι το αποτέλεσμα και αν και πάλι δεν έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα θα ψάχνουμε και πάλι προπονητή. Ο Άρης θέλει έναν τεχνικό, ο οποίος δεν θα καταξιωθεί από την ομάδα, αλλά θα δώσει ελπίδα στον κόσμο ότι έχουμε έναν καλό καπετάνιο και προσπαθούμε να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας».

Για την εικόνα του Άρη έως τώρα: «Είχα την εντύπωση πως θα δούμε κάτι καλύτερο. Σίγουρα υπάρχουν διαφορές σε σχέση με πέρσι όσον αφορά το ρόστερ. Ωστόσο, η περσινή ομάδα απέκτησε κάποιες εμπειρίες και περιμέναμε να δούμε κάτι καλό. Έπειτα δεν έπιασαν και κάποιες μεταγραφές. Αυτό που είδαμε σε ορισμένα φιλικά δεν φαίνεται να έχει συνέχεια στο πρωτάθλημα, η ομάδα έχει μηδέν βαθμούς και αυτό προβληματίζει». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: