Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

«Μπορούσαμε και με παραπάνω διαφορά»

Νίκη που θα μπορούσε να έρθει με ακόμα περισσότερο… στιλ χαρακτήρισε αυτή απέναντι στη Ρωσία ο Κώστας Σλούκας.

«Μπορούσαμε και με παραπάνω διαφορά»
Η καλή εμφάνιση της Εθνικής θα μπορούσε να έχει φέρει ακόμα πιο εύκολη νίκη επί της Ρωσίας (80-71), σύμφωνα με τον Κώστα Σλούκα.

Μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 μετά τη λήξη του παιχνιδιού, ο Έλληνας γκαρντ τόνισε ότι η Εθνική θα πρέπει να κρατήσει την καλή απόδοση που είχε απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο. Παραδέχθηκε, ωστόσο, ότι η χαλάρωση στο τέλος είναι ένα φαινόμενο που δεν πρέπει να παρατηρηθεί ξανά.

«Ξέραμε ότι η Ρωσία θα θέλει να αντιδράσει μετά την ήττα της στο πρώτο παιχνίδι. Νικήσαμε δίκαια όμως, αν και θα μπορούσαμε και με μεγαλύτερη διαφορά. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κρατήσουμε τα καλά διαστήματα μέσα στο παιχνίδι και όχι το κακό ξεκίνημα και το τέλος», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας για τη συνέχεια, ο Σλούκας τόνισε ότι «πρέπει να είμαστε έτοιμοι με την Τουρκία και θα είμαστε». Κι αφού επανήλθε στο σημερινό ματς λέγοντας πως «η Ρωσία δεν είναι τόσο κακή όσο λένε. Το είδαμε και σήμερα στο γήπεδο, αλλά εμείς ήμασταν συγκεντρωμένοι και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη», δήλωσε ανά πάσα στιγμή «έτοιμος να κάνω αυτά που μου ζητάει η ομάδα και ο προπονητής».

Δεν υπάρχουν σχόλια: