Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Φιλικό αντί προπόνησης ο Ολυμπιακός!

Το πρόγραμμα για τον Ολυμπιακό στην προπόνηση της Πέμπτης είχε φιλικό με την ομάδα Νέων στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, με τον Μάρκο Σέποβιτς να σκοράρει.

Φιλικό αντί προπόνησης ο Ολυμπιακός
Φιλικό αντί προπόνησης περιλάμβανε το… μενού για τους παίκτες του Ολυμπιακού την Πέμπτη. Οι «ερυθρόλευκοι» αγωνίστηκαν με την ομάδα Νέων και επικράτησαν 6-1, με τον Μάρκο Σέποβιτς να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ, έστω κι αν αυτό ήταν σε ένα φιλικό στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Ο Μίτσελ χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στην διάθεσή του, καθώς απουσιάζουν οι διεθνείς και έδωσε την ευκαιρία στους ποδοσφαιριστές του να παραμείνουν σε αγωνιστικό ρυθμό. Αυτός που κέρδισε τις εντυπώσεις στο φιλικό ήταν ο Ανδρέας Σάμαρης που πέτυχε τρία γκολ, ενώ οι Μασάντο και Ντομίνγκεζ σημείωσαν από ένα τέρμα. Με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού, αγωνίστηκε στη θέση του αριστερού μπακ ο Βατουσιάδης από των ακαδημιών. Για τους… Νέους το μοναδικό τέρμα το πέτυχε ο Βέργος με πέναλτι.

Από εκεί και πέρα ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν ο Αβραάμ Παπαδόπουλος και ο Μιγκέλ Τόρες. Την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί πρωινή προπόνηση.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: