Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Το ειδικό πρόγραμμα του Μέσι!

Αποφασισμένος να πει «αντίο» στους τραυματισμούς για να μπορέσει να βοηθήσει τους συμπαίκτες του στην Μπαρτσελόνα και να κερδίσει χρόνο παρουσιάζεται ο Λιονέλ Μέσι.

Το ειδικό πρόγραμμα του Μέσι
Την κατάσταση με τους τραυματισμούς που είχε από την περσινή σεζόν πήρε στα χέρια του ο Λιονέλ Μέσι.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός προσέλαβε ειδικό γιατρό για να μπορέσει να αντιμετωπίσει το πρόβλημα που έχει στον οπίσθιο μοιριαίο του δεξιού ποδιού, το οποίο δημιουργήθηκε πριν από τους αγώνες με την Μπάγερν Μονάχου και τον «βασανίζει» μέχρι και σήμερα.

Σημαντικό ρόλο στην επάνοδό του έπαιξε και ο φυσιοθεραπευτής, Χουάνχο Μπράου, ο οποίος προσπάθησε να διατηρήσει τον διεθνή άσο σε εξαιρετική κατάσταση.

Σε κάθε περίπτωση το πρόγραμμα για τον Μέσι προέβλεπε μεγάλη προσοχή, κάτι που έπρεπε να κάνει πριν από τον αγώνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης για το Σούπερ Καπ Ισπανίας.

Ο 26χρονος παίκτης δεν μπορούσε να παίξει στο δεύτερο ημίχρονο και έμεινε εκτός από τον αγώνα του πρωταθλήματος με την Μάλαγα. Το πρόβλημα, όμως, ήταν προσωρινό και δεν τον εμπόδισε να πετύχει μέχρι στιγμής πέντε γκολ στο πρωτάθλημα.

Από εκεί και πέρα, μεγάλο στοίχημα για τον Αργεντινό αποτελούν το ντέρμπι με την Ρεάλ Μαδρίτης και οι αγώνες με την Μίλαν για να μπορέσει να φτάσει στη «Χρυσή Μπάλα» μέσα σε ισάριθμα χρόνια. Αυτό φαντάζει δύσκολο, αφού ο Φρανκ Ριμπερί, είναι φαβορί για να πάρει το συγκεκριμένο βραβείο.

Ο Μέσι, όμως, θέλει να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα να πετύχει τον στόχο του. Ας μην ξεχνάμε ότι ο διεθνής άσος έχει και το Μουντιάλ, αφού του δίνεται η δυνατότητα να έχει μία εξαιρετική σεζόν και να σπάσει όσα ρεκόρ και έχει καταφέρει μέχρι σήμερα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: