Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Πραντέλι: «Δεν έχω αποφασίσει»

Αρνητικός στο να σχολιάσει τις φήμες που τον θέλουν να παραιτείται από την Εθνική Ιταλίας μετά το Μουντιάλ του 2014, εμφανίστηκε ο Τσέζαρε Πραντέλι στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τη Βουλγαρία.

Πραντέλι: «Δεν έχω αποφασίσει»
Οι «ατζούρι» αντιμετωπίζουν τη Παρασκευή (06/09) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας τους βούλγαρους και όπως ήταν φυσικό, οι ιταλοί εκπρόσωποι του Τύπου, προσπάθησαν να αποσπάσουν την άποψη του ομοσπονδιακού τεχνικού της ομάδας, Τσέζαρε Πραντέλι, πάνω στα τελευταία δημοσιεύματα που τον θέλουν να αποχωρεί σε λίγους μήνες. «Εντυπωσιάστηκα με το πλήθος των φημών που αφορούσαν τον αντικαταστάτη μου, αλλά ακόμα δεν έχω αποφασίσει για το μέλλον μου. Θα το σκεφτώ άμεσα, αλλά προς το παρών έχουμε μπροστά μας τη δύσκολη πρόκληση της πρόκρισης στα τελικά», τόνισε ο προπονητής της Ιταλίας.

Σε ότι αφορά το εντός έδρας παιχνίδι με τη Βουλγαρία στο Παλέρμο, σχολίασε: «Δεν είναι εύκολος αντίπαλος. Έχουν ικανότητες και στην άμυνα και στην επίθεση. Θα είναι ένας πραγματικά σκληρός αγώνας».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: