Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Σοβαρές καταγγελίες για τη μεταγραφή του Μπέιλ!!

Καταγγελία για τη μεταγραφή του Γκάρεθ Μπέιλ έκανε ο Ολλανδός πολιτικός, Γκερτ Βίλντερς, λέγοντας πως το ποσό της πληρώθηκε από ισπανική τράπεζα που σώθηκε οικονομικά από την Ε.Ε!

Σοβαρές καταγγελίες για τη μεταγραφή του Μπέιλ
Σε σοβαρές καταγγελίες για τη μεταγραφή του Γκάρεθ Μπέιλ στη Ρεάλ Μαδρίτης προέβη ο Ολλανδός πολιτικός και αρχηγός του κόμματος της Ελευθερίας, Γκερτ Βίλντερς.

Ο 49χρονος ανέφερε πως η ισπανική ομάδα ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του Ουαλού σταρ με 101 εκατομμύρια ευρώ που πήρε ως δάνειο από την ισπανική τράπεζα «Bankia», η οποία θεωρητικά δεν θα ήταν σε θέση να καλύψει το ποσό αφού στηρίχθηκε οικονομικά από την Ευρωπαϊκή Ένωση με 19 δισεκατομμύρια για να μην χρεοκοπήσει το περασμένο καλοκαίρι.

Θέλοντας να διασφαλίσει πως η Ρεάλ απέκτησε τον Μπέιλ χωρίς χρήματα που επιβαρύνουν την Ευρωπαϊκή Ένωση, τη στιγμή που οι Κάτω Χώρες πασχίζουν για να βρουν 6 δις. ευρώ, ο Βίλντερς ετοιμάζεται να καταθέσει επίσημο έγγραφο στην Κομισιόν, ώστε να διερευνήσει το θέμα.

Από την πλευρά της η «Bankia» αρνήθηκε την ανάμειξή της, με εκπρόσωπό της να λέει πως δεν έχει έρθει καν σε επαφή με τη «βασίλισσα»
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: