Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Καλαϊτζίδης στο Metropolis: «Έλληνας ο πιο κατάλληλος»

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε ο προπονητής Δημήτρης Καλαϊτζίδης για το θέμα προπονητή, καταθέτοντας την άποψή του πάνω στο φλέγον ζήτημα που απασχολεί τη δεδομένη στιγμή τους «κίτρινους».

Αναλυτικά τα όσα τόνισε:

Για τον προπονητή που χρειάζεται, κατά τη γνώμη του, ο Άρης: «Οι αρμοδιότεροι να δώσουν αυτήν την απάντηση είναι οι παράγοντες του Άρη, οι οποίοι και θα κριθούν από αυτή. Στη δουλειά που κάνουμε δεν φτάνει μόνο η ικανότητα του καθενός. Το πόσο παραγωγικός θα είσαι εξαρτάται και από άλλους παράγοντες, όπως οι συνθήκες που επικρατούν σε μια ομάδα. Το αν θα είναι Έλληνας ή ξένος από μόνο του δεν λέει τίποτα. Υπάρχουν αξιόλογοι Έλληνες προπονητές, υπάρχουν και ξένοι που δεν έδειξαν τίποτα. Το βασικό είναι να γνωρίζει τις συνθήκες που θα εργαστεί, το περιβάλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου και να έχει γνώση των αντιπάλων του Άρη. Γνώμη μου είναι πως πιο κατάλληλος τη δεδομένη στιγμή είναι ένας Έλληνας».

Για την παρουσία του Άρη στο πρωτάθλημα: «Είναι εμφανώς κατώτερη των προσδοκιών, αφού στελεχιακά είναι καλύτερος από πέρσι. Είναι νωρίς για να αξιολογηθεί, αφού δεν έχουμε καλύψει ούτε καν το 1/3 του πρωταθλήματος, ωστόσο μέχρι στιγμής μαζί με τον Λεβαδειακό είναι οι αρνητικές εκπλήξεις της Σούπερ Λίγκας». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: