Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Η ξεφτίλα δεν έχει... πάτο!!

O Tάσος Νικολογιάννης γράφει στο blog του για τα γεγονότα στην Λιβαδειά και τονίζει πως ισχύουν «δυο μέτρα και δυο σταθμά»!
Είναι αυτό που λέμε ότι γελάει ο κόσμος. Οχι ότι δεν το περιμέναμε, αυτό, που έγινε, αλλά για άλλη μία φορά αποδείχθηκε ότι η αξιοκρατία στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι μία λέξη άγνωστη. Δύο μέτρα και δύο σταθμά εξακολουθούν και ισχύουν προκειμένου να βγαίνει λάδι η πρωτοπόρος ομάδα της βαθμολογίας. Μετά τα όσα έγιναν στην Λιβαδειά στο ημίχρονο του αγώνα με τον Ολυμπιακό είχα γράψει αυτό, που τελικά έγινε. Με ένα ρητορικό ερώτημα ουσιαστικά έβλεπα ότι για άλλη μία φορά η πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκα (όπου πρόεδρος της Σούπερ Λίγκα είναι ο κ. Μώραλης να θυμίσω), θα έβγαζε την απόφαση που έβγαλε.
Περίμενα δηλαδή, ότι ο Ολυμπιακός θα βγει λάδι για τα όσα έγιναν στην Λιβαδειά (συμπλοκές μεταξύ οπαδών του και αστυνομίας, φωτιά, καταστροφή καθισμάτων), σύμφωνα και με τις φωτογραφίες, που δείχνουν τι πραγματικά συνέβη. Τα γεγονότα τα είδε και ο διαιτητής του αγώνα Τοπούζης, που ζήτησε από τις ομάδες να επιστρέψουν στα αποδυτήρια μέχρι να τελειώσουν τα επεισόδια, αλλά όπως αναμενόταν έκανε την .....πάπια και δεν έγραψε τίποτα. Καθίσματα έσπασαν, συμπλοκές υπήρξαν μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και της Αστυνομίας και η ομάδα του Πειραιά τιμωρήθηκε με το ...αστρονομικό πρόστιμο των 2500 ευρώ.
Για μικρότερης έκτασης επεισόδια στο ίδιο γήπεδο ο Παναθηναϊκός πριν ενάμισι χρόνο  είχε τιμωρηθεί με αποκλεισμό της έδρας για μία αγωνιστική , έπαιξε με τον ΠΑΟΚ χωρίς κόσμο ,έχασε και μαζί έπεσε και από την κορυφή και το πρωτάθλημα στη συνέχεια το πήρε (ποιος άλλος;) ο Ολυμπιακός. Η μεγαλύτερη πρόκληση της πειθαρχικής επιτροπής της Σούπερ Λίγκα είναι ότι τιμώρησε τον Παναθηναϊκό με μεγαλύτερο πρόστιμο από τον Ολυμπιακό για το ματς με την Βέροια, όπου δεν έγινε τίποτα!
Ο Παναθηναϊκός θα πληρώσει 2600 ευρώ πρόστιμο σε ένα παιχνίδι, όπου οι οπαδοί του πήραν άριστα για την συμπεριφορά τους και χειροκρότησαν την ομάδα ακόμα και μετά την λήξη , όπου το αποτέλεσμα δεν ήταν θετικό. Επειδή μιλάμε για ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ που εκτελούν ΕΝΤΟΛΕΣ ένα πράγμα έχω να πω. Κάθε φορά εκτίθεστε και πιο πολύ......Η ξεφτίλα δεν έχει όρια και δεν έχει πάτο!
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: