Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Τι γίνεται με τον Τόρες!!

Ανέτοιμος να προσφέρει άμεσα τις υπηρεσίες του στον Ολυμπιακό είναι ο Μιγκέλ Τόρες, ο οποίος υπολογίζεται πως θα τεθεί στη διάθεση του Μίτσελ στο τέλος του μήνα.

Τι γίνεται με τον Τόρες
Μεγάλη κουβέντα έχει ανοίξει γύρω από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Μιγκέλ Τόρες.

Από την ημέρα που πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα και έγινε τυπικά παίκτης του Ολυμπιακού ο Ισπανός αμυντικός προπονείται μόνος του, ενώ ο Μίτσελ αποφάσισε να τον αφήσει εκτός από τη λίστα του Champions League.

Ο 27χρονος παίκτης είναι ανέτοιμος, αφού είχε τραυματιστεί στο τέλος της περσινής σεζόν και φέτος δεν μπόρεσε να ακολουθήσει την προετοιμασία της Χετάφε.

Η τελευταία συμμετοχή του Τόρες ήταν στις 16 Μαρτίου, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Primera Division, και μάλιστα αντικαταστάθηκε στο 24’ της αναμέτρησης με την Μπιλμπάο.

Μέχρι εκείνη τη στιγμή είχε παίξει σε 21 αγώνες, 20 ως βασικός και μία ως αλλαγή, και τα τελευταία δέκα ματς του πρωταθλήματος τα έχασε λόγω του τραυματισμού που έχει στο γόνατο.

Στις 6 Ιουλίου ξεκίνησε κανονικά την προετοιμασία με την υπόλοιπη ομάδα της Χετάφε, όμως στις 21 Ιουλίου στο παιχνίδι με την Άλκμααρ, πάλι έγινε αλλαγή.

Το ιατρικό επιτελείο του ισπανικού συλλόγου διαπίστωσε ότι έγινε λάθος κατά την αποθεραπεία του παίκτη και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αισθάνθηκε εκ νέου ενοχλήσεις στο γόνατο.

Σύμφωνα με τους γιατρούς του Ολυμπιακού, ο Μιγκέλ Τόρες αναμένεται να ξεκινήσει κανονικά προπονήσεις την άλλη εβδομάδα, όμως θα μπορεί να αγωνιστεί στα τέλη του μήνα για να αρχίσει να παίρνει τα πάνω του.

Πάντως, ο Μίτσελ υπολογίζει πολλά στον συγκεκριμένο παίκτη, αφού μπορεί να παίξει και στα δύο άκρα της άμυνας. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: