Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Η «εκμετάλλευση» του Χολέμπας!

Σε «μπαλαντέρ» στα πλάνα του Μίτσελ – όπως είχε συμβεί και με τον Βαλβέρδε - μπορεί να εξελιχθεί ο Χοσέ Χολέμπας, ο οποίος όλα δείχνουν πως θα παραμείνει παίκτης του Ολυμπιακού.

Η «εκμετάλλευση» του Χολέμπας
Λίγες είναι οι πιθανότητες ο Χοσέ Χολέμπας να μετακομίσει στην Κωνσταντινούπολη για λογαριασμό της Μπεσίκτας.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της γειτονικής χώρας, ο τουρκικός σύλλογος κινείται για την απόκτηση του διεθνούς μπακ-χαφ του Ολυμπιακού ή του Μπούτνερ.

Βρήκαν, ωστόσο, προσωρινή λύση μέχρι τον Ιανουάριο στο πρόσωπο του Βραζιλιάνου Ραμόν και υπάρχουν φήμες και για τον Έντσον Μπράαφχαϊντ.

Πλέον θεωρείται απίθανο να γίνει κάτι τη σημερινή ημέρα, στην οποία λήγει η μεταγραφική περίοδος στο τουρκικό πρωτάθλημα και ο Χολέμπας μπορεί να εξελιχθεί σε «μπαλαντέρ» για τον Μίτσελ.

Κάτι ανάλογο, άλλωστε, είχε συμβεί και προ διετίας με τον Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο, αφού ο 29χρονος παίκτης έπαιξε ως αριστερό εξτρέμ μπροστά από τον Μαρκάνο.

Τώρα, όμως, ο ανταγωνισμός είναι μεγαλύτερος και ο νεοαποκτηθείς Γκαετάν Μπονγκ με το «καλημέρα» πήρε θέση βασικού και δείχνει πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

Επίσης, πριν από δύο χρόνια ο Βαλβέρδε «βόλευε» και τους δύο, χρησιμοποιώντας ως στόπερ τον Μαρκάνο και τον Χολέμπας στο αριστερό άκρο της άμυνας. Για να γίνει τώρα κάτι ανάλογο πρέπει να υπάρξουν δύο προϋποθέσεις:

πρώτον, να αποφασίσει ο Μίτσελ να τον αξιοποιήσει σ' αυτή τη θέση (όπως ο Φερνάντο Σάντος στην Εθνική). Κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί μέχρι σήμερα.

Δεύτερον να αποδείξει στον Ισπανό τεχνικό πως μπορεί να υπολογίζει σε εκείνον και να μπορέσει ξανά να διεκδικήσει θέση στο αρχικό σχήμα.

Χθες το βράδυ ο Χολέμπας έγραψε στο Twitter: «Αισθάνομαι ελεύθερος τώρα. Συγκέντρωση, συγκέντρωση, συγκέντρωση» δημοσιοποιώντας ότι αισθάνεται απελυθερωμένος. Κάποιοι το συνέδεσαν με το οριστικό τέλος της υπόθεσης Μπεσίκτας.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: